Reclamă

Ilie Marcel Șerbuc, în calitate de suspect al crimei din Berceni nu va fi adus în România, cel puțin pentru moment. Asta pentru că bărbatul nu își dorește să fie anchetat de autoritățile române. Astfel acesta a refuzat extrădarea.

Suspectul crimei din Berceni nu vrea să se întoarcă în țară

S-au scurs zile în șir de la identificarea cadavrului copilei de 12 ani în lada patului într-un apartament din Berceni. Mama copilei a ajuns în România și a fost anchetată, însă investigațiile au ajuns într-un context neașteptat. Asta după ce suspectul numărul 1 al crimei din Berceni a refuzat să se întoarcă în România. Cel puțin pentru moment, acesta nu poate fi anchetat de Poliția Română.

Acesta a contestat cererea de aducere în România din țara în care a trăit în ultimele săptămâni, Olanda.

Momentan, judecătorii olandezi i-au validat mandatul european de arestare emis pe numele lui. Astfel, aceștia trebuie să decidă dacă vor face demersurile pentru extrădarea bărbatului. Acesta este principal suspect în cazul crimei care a avut loc în apartamentul din Berceni.

Decizia judecătorilor în acest sens ar trebui să vină în maxim două săptămâni. Totuși, în funcție de context, aceasta se poate întinde chiar pe durata a câtorva luni.

Judecătorii din Olanda au solicitat recent documentația suplimentară necesară instanțelor de judecată din țara noastră. Tribunalul București a transmis actele necesare în cursul zilei de ieri.

Declarațiile suspectului pot schimba cursul anchetei

Dacă Ilie Marcel Șerbuc o va implica și pe mama copilei în declarațiile pe care le face anchetatorilor, cursul investigațiilor se va schimba. Cel puțin pentru moment, aceasta a fost interogată în calitate de martor. Familia bărbatului insistă însa ca și mama copilei să fie anchetată în continuare în acest caz în calitate de suspect.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro