Reclamă

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare cu executare la sfârșitul lunii mai 2023. El a făcut declarații despre dispariția celor două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, care a avut loc acum aproape patru ani.

Dincă susține că este nevinovat și a mărturisit într-un interviu că a fost supus mai multor tratamente abuzive.

În cadrul unui interviu, Gheorghe Dincă a vorbit despre suferințele sale din ultimii patru ani, de la raportarea dispariției fetelor din Caracal, Alexandra și Luiza. Bărbatul a primit o sentință de 30 de ani de închisoare cu executare spre sfârșitul lunii mai 2023. Dincă a fost găsit vinovat de omor calificat, trafic de persoane și alte infracțiuni.

Gheorghe Dincă susține că este nevinovat

Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, a declarat că nu-i dorește nimănui să treacă prin ceea ce a trecut el în ultimii ani. Dincă susține că este nevinovat și că a fost supus tratamentelor abuzive de-a lungul timpului. El afirmă că trupele SAS Slatina i-au aplicat corecții fizice timp de aproape trei ore.

„Să dea Dumnezeu să nu apuc să mă mișc de aici, dacă eu am săvârșit aceste impuse acuzații. Prin ce am trecut eu nu vreau să treacă nimeni nici 10 minute. Eu nu am luat un deget, o palmă, un pumn, un baston de la nimeni. De la trupele SAS Slatina, numai bocanci și bombeuri, două ore și 45 de minute nu m-am sculat de jos, să prezinte filmarea. Mă filmau trei încontinuu, eram ca melcul așa făcut și îmi apăram decât fața”, a spus Dincă.

colaj substantial

Gheorghe Dincă susține că este nevinovat. El a adăugat că, în curtea casei sale, criminaliștii au efectuat cercetări timp de două luni, dar nu au găsit dovezi. A menționat și situația butoiului în care s-a spus că ar fi fost ars trupul uneia dintre adolescente. Pe de altă parte, bărbatul din Caracal a afirmat că autoritățile au lansat acuzații fără temei în cazul Caracal.

„Criminaliștii au cercetat curtea timp de două luni, dar nu s-a găsit nimic. Ce am făcut eu pentru ca lucrurile să dispară? Nu se poate ca într-un butoi să ardă cu temperaturi de 1.500-1.800 de grade, iar oasele să se calcineze și ADN-ul să fie distrus. Nu sunt specialist, dar am întâlnit oameni nebuni și nenorociți. Ei aruncau acuzații nefondate în fiecare zi. Odată mi-au spus că le-am mâncat, alta că le-am dat câinilor, alta că le-am traficat organele și alta că le-am dus la baza NATO. Ascultați-mă, sunt nevinovat”, a mărturisit Gheorghe Dincă.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro