Reclamă

Explozie puternică pe Autostrada A3 pa un TIR încărcat cu granit. Șoferul a fost la un pas să își piardă viața în urma acestuia. Autoritățile au intervenit în cel mai scurt timp și l-au transportat pe bărbat la spital. Conform primelor date ale anchetei, unul dintre cauciucurile TIR-ului ar fi explodat.

Explozie puternică la un TIR încărcat cu granit

O explozie puternică a avut loc la un TIR plin cu granit. S-a întâmplat pe Autostrada A3 în jurul orei 5 dimineața. Deși a fost la un pas de a-și pierde viața, șoferul a fost scos de echipele de salvare conștient din TIR.

Din primele informații ale anchetei se pare că unul dintre cauciucurile TIR-ului a explodat. Șoferul în vârstă de 46 de ani a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat lângă parapet.

Echipele de salvare ajunge rapid la fața locului l-au scos conștient pe șofer din cabina TIR-ului. Acesta a fost transportat la Spitalul Elias din București.

Șoferul a fost scos conștient din mașină

Șoferul TIR-ului răsturnat în această dimineață a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală. Bărbatul era rănit însă conștient, astfel încât a putut colabora cu autoritățile.

Accidentul a avut loc pe Autostrada A3 pe sensul București-Pitești. Traficul în zonă a fost îngreunat preț de câteva ore.

Și la această oră traficul este restricționat la kilometrul 27 pe sensul București Ploiești. Mai exact, în dreptul localității Moara Vlăsiei, județul Ilfov. Conform procedurilor, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul acestuia a fost negativ.  


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro