Reclamă

Spitalele din Capitală fac un mare pas în procesul de modernizare și digitalizare. Momentan, 7 astfel de unitățile medicale de la nivelul Bucureștiului permit pacienților să se programeze online, în regim ambulatoriu.

Finalul de săptămână vine cu vești bune pentru bucureșteni. De acum încolo, nu va mai fi necesară deplasarea sau programarea prin telefon pentru 7 dintre unitățile medicale. Spitalele din Bucureșit au trecut la un nou capitol și permit programarea online.

Momentan, serviciul este disponibil pentru 7 din cele 19 unități medicale care se află în administrarea Primăriei București.

Lista completă a spitalelor din București unde te poți programa online

Mai jos, este lista completă cu spitalele la care se poate face programare online, cu tot cu link-urile aferente.

„Continuăm digitalizarea spitalelor ASSMB în beneficiul pacienților. Am început cu procedurile intraspitalicești, continuăm acum cu programările în ambulatoriu. Facilităm astfel pentru toți pacienții accesul la consultul medical, pentru cele mai diverse specialități, în șapte dintre cele mai solicitate spitale pe care le administrăm. Fără stres, fără aglomerație, direct la medicul dorit!”, a spus Oana Sivache, directorul general al ASSMB, potrivit spotmedia.ro.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro