Reclamă

În urmă cu câteva ore, Timișoara s-a confruntat cu o ploaie torențială. Precipitațiile au îngropat orașul, iar mai multe subsoluri au fost inundate. Acum, după ce s-a oprit ploaie, timișorenii fac bilanțul pagubelor.

Zeci de curți și gospădării au fost inundate în această după masă, în Timișoara. Meteorologii au emis cod portocaliu de inundații care a fost în vigoare până la ora 14. Timișorenii au primit avertizare RO-Alert, iar în scurt, norii s-au rupt, creând pagube semnificative.

Telefoanele de la 112 au sunat în continuu. Echipe de pompieri au fost chemate pentru a evacua apa din curți din zona străzilor Eminescu, Odobescu și Karadzic.

Mai multe străzi au fost inundate, iar circulația a fost aproape imposibilă până la venirea autorităților. Cele mai mari pagube s-au înregistrat în localitățile Giarmata, Ghiroda, Sânandrei și Dumbrăvița.

 

@gabrielperca #inundatie #apa #timisoara #timisoara_romania?? #astazi ♬ Spre Mare – INNA


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro