Reclamă

Cazul crimei din Berceni se adâncește în detalii din ce în ce mai șocante. Aseară, mama Anei a ajuns în România cu un autocar. femeia a fost așteptată de o mașină a Poliției chiar în Vama Nădlac.

Românca a fost dusă direct în Capitală unde va fi supusă interogatoriului. Aceasta va trebui să explice pas cu pas ce s-a întâmplat în ultimele zile, ore și minute petrecute alături de fiica ei. Între timp, legiștii au trans primele concluzii legate de cadavrul copilei găsit în lada patului.

Ce au descoperit legiștii după ce au făcut autopsia pe cadavrul fetei

Cel puțin la ora actuală, suspectul numărul 1 în acest caz rămâne iubitul femeii. Deocamdată bărbatul este căutat însă polițiștii nu i-au dat de urmă.

Mama copilei găsită moartă în lada patului într-un apartament din Berceni a ajuns noaptea trecută în România. Totul după ce pe numele ei a fost emis mandat de aducere. Oamenii legii vor ca aceasta să depună mărturie legat de moartea fiicei ei.

Sunt nevinovată şi nu ştiu nimic.„, au fost primele cuvinte pe care femeia le-a rostit în fața jurnaliștilor la sosirea în Capitală.

Încă de ieri, femeia a fostul condusă la audieri la Poliția Capitalei.  Totuși, oamenii legii nu l-au găsit până la această oră pe Marcel Șerbuc, bărbatul alături de care mama Anei a avut o relație.

Surse din anchetă arăta că acesta s-ar ascunde în Olanda și că există informații cu locul în care trăiește în țara respectivă.

Întrebată dacă fostul ei partener i-ar fi putut face rău copilei, femeia a răspuns afirmativ.

Da. El a rămas cu fata singur şi a zis că o duce acasă, şi bagajele, când m-am întors de la muncă, pe la 1-2, erau tot acasă. „, a declarat Simona, mama Anei.

Bărbatul ar fi fost recent în apartamentul din Berceni, respectiv pe 11 mai. Atunci, acesta ar fi intenționat să mute cadavrul copilei, fără rezultat însă.

Despre bărbatul alături de care Simona a avut o relație s-a aflat că ar fi avut numeroase probleme de agresiune în trecut. De altfel, acesta și-ar fi lovit inclusiv mama. Oamenii legii au descoperit și că cei doi foști iubiți au ținut legătura pănă zilele trecute.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro