Reclamă

Descoperire cutremurătoare în Munții Făgăraș făcută de turiști. Trupul fără viață al unui bărbat a fost găsit într-un mod cel puțin bizar. A fost nevoie de o mobilizare uriașă a salvamontiștilor pentru a aduce trupul de pe munte pentru a fi predat autorităților.

Descoperire cutremurătoare făcută de turiști în Munții Făgăraș

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit de turiștii care urmau un traseu din Munții Făgăraș. Trupul a fost găsit așezat pe o saltea gonflabilă într-un sac de dormit. Această descoperire macabră care i-a șocat pe trecătorii care au alertat autoritățile a fost făcută în zona vârfului Puha din munții Făgăraș. Aceasta este destul de greu accesibilă, mai ales fără un echipament de protecție.

După ce turiștii care au reperat cadavrul au alertat autoritățile, a urmat o mobilizare generală a salvamontiștilor. 15 dintre membrii Salvamont Sibiu au urcat pe versant pentru a aduce trupul neînsuflețit.

Traseul a fost unul extrem de dificil din cauza stratului de zăpadă așternut. De altfel, inclusiv elicopterul nu a putut ajunge în zona indicată de turiști salvamontiștilor.

„Printr-un apel la 112 s-a anunţat că un cadavru, bărbat, găsit în Şaua Puha din munţii Făgăraş, este întins pe o saltea gonflabilă, în sac de dormit şi rucsac lângă el”, a anunțat IPJ Sibiu.

Echipele de salvamontiști au fost duse cu elicopterul până la jumătatea traseului. De unde vizibilitatea nu a mai fost mare,aparatul de zbor nu a putut înainta.

Salvatorii au mers pe jos timp de 15 minute până au găsit trupul neînsuflețit. Acesta era așezat pe o saltea gonflabilă. Nu se știe deocamdată ziua decesului însă cercetările continuă în acest caz. Din primele verificări se pare că victima ar fi un bărbat de 48 de ani din județul Sibiu.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro