Reclamă

Tragedie fără margini pentru o familie din Șimleul Silvaniei, Salaj. Totul după ce o fetiță în vârstă de 9 ani și-a pierdut viața după o căzătura cu bicicleta. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din localitatea Plopiș, acolo unde copila se plimba cu bicicleta. Din primele informații se pare că micuța s-a speriat de un ATV care venea din sensul opus și era condus de o adolescentă de 17 ani.

O fetiță a murit după ce s-a speriat de un ATV și a căzut cu bicicleta

Fetița de 9 ani stăpânea mersul pe bicicletă însă s-a speriat de un ATV care venea din sens opus. Micuța s-ar fi dezechilibrat spun polițiștii și astfel a căzut în șanț pe partea dreaptă.

Copila a suferit în urma acestei căzături mai multe leziuni cauzatoare de moarte. Familia fetiței este acum devastată de durere.

„O fată de 9 ani din Şimleu Silvaniei, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe un drum pietruit, în pantă, s-a speriat de un vehicul de tip A.T.V. condus din sens opus, de o tânără de 17 ani, din Plopiş, s-a dezechilibrat şi a căzut în şanţul de pe partea dreaptă. În urma evenimentului rutier, minora de 9 ani a suferit multiple leziuni care i-au provocat decesul”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Oamenii legii au efectuat mai multe verificări în acest sens pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut tragedia. A reieșit astfel la iveală faptul că tânăra de 17 ani care conducea ATV-ul nu avea permis de conducere. De asemenea vehiculul pe care îl conducea nu a fost niciodată înmatriculat.

În acest sens, oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. De asemenea, adolescenta de 17 ani este acuzată de conducerea unui vehicul neînmatriculat precum și de conducere fără permis.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro