Reclamă

Cazul cadavrului descoperit în lada unei canapele dintr-un apartament situat în sectorul 4 al Bucureștiului a șocat o țară întreagă. Noua pistă pe care merg anchetatorii în soluționarea acestuia este una de-a dreptul cutremurătoare. Cazul ar putea fi corelat cu dispariția misterioasă a unei femei și a fiicei ei de 12 ani în preajma sărbătorilor pascale.

Nouă pistă de cercetare în cazul crimei din sectorul 4

Detalii cutremurătoare sunt scoase la iveală legate de cazul de crimă din sectorul 4 al Bucureștiului. Anchetatorii încearcă să ia în calcul mai multe piste pentru a identifica acum cadavrul. În acest sens a fost făcută conexiunea cu o dispariție misterioasă din urmă cu doar câteva săptămâni.

Este vorba despre o mamă și fiica ei în vârstă de 12 ani. Cele două parcă au intrat în pământ de săptămâni întregi.

Persoanele dispărute au fost raportate la poliție la începutul lunii mai. Nici după acest pas, familiile nu au reușit să le dea de urmă. Axum, procurorii nu exclud ideea că ar putea fi vorba despre una dintre cele două în cazul descoperirii cadavrului.

Una dintre piste prevede ca mama copilei de 12 ani pe nume Simona să își fi găsit sfârșitul într-un astfel de mod.

Faptul că trupul găsit în lada canapelei este în stare avansată de putrefacție îngreunează mult acest proces.

Familia celor două persoane dispărute în aprilie a mers ieri la locul în care a fost făcută descoperirea macabră. Din nefericire numai testele ADN le pot răspunde acestor întrebări.

Familia nu exclude ca nepoata de 12 ani să fi fost descoperită astfel. În cazul acestei variante, mama ei ar fi fugit alături de concubin în străinătate. Totuși, familia se teme și ca femeia să nu fi fost omorâtă, iar fiica ei să fie răpită. Suspectul principal în acest moment în caz este bărbatul alături de care Simona voia să își refacă viața.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro