Reclamă

Inundațiile au făcut prăpăd în ultimele zile în țară. Numeroase localități au fost afectate, iar apa a intrat în casele oamenilor. În multe gospodării agoniseala de-o viață a oamenilor a fost distrusă. Apa și mâlul au intrat inclusiv în case. Drumuri transformate parcă în rău, poduri rupte, sunt de asemenea lăsate în urmă de viitură. Grav este că o viață omenească a fost curmată din cauza inundațiilor. Speriați de această situație, mulți români iau măsuri de precauție.

Speriați de inundații, românii își asigură locuințele

În ultimele zile au fost înregistrate numeroase asigurări de locuințe. Dacă în ultimii ani, România a fost ferită de dezastrele naturale,în acest an, lucrurile au stat diferit. În fața șuvoaielor de apă care au inundat localități întregi, oamenii s-au văzut neputincioși. Din acest motiv, românii cu posibilități prezintă acum mai mult interes pentru asigurările caselor.

Garduri de protecție

Pentru a-și proteja locuințele, cei care se tem de viituri au apelat la gardurile de protecție construite oe repede înainte. De exemplu în județul Argeș, situația este critică în acest moment.

În unele cazuri, localnicii din anumite sate au umplut saci cu nisip și i-au pus în jurul caselor pentru a le proteja.  Cu toate acestea, nimic nu pare să stea în calea apelor care au intrat inclusiv în mașini. S-a întâmplat în Drăgășani unde mai multe autoturisme au fost inundate în interior de apele care au curs învolburate pe străzi.

Ne așteaptă o vară ploioasă

Potrivit meteorologilor, ploile nu vor pleca prea curând. Unele regiuni ale țării vor fi urmărite parcă de astfel de fenomene ale naturii. După doi ani secetoși, se pare că vara lui 2023 va fi una destul de ploioasă. Cel puțin asta susțin meteorologii.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro