Reclamă

Andrew Tate a acceptat să dea primul său interviu de când e în arest. A făcut declarații despre femeile care îl acuză de viol.

Andrew Tate a vorbit despre ultimele 6 luni, petrecute în arest

După ce Tribunalul București a dat o decizie definitivă în ceea ce privește plasarea în arest la domiciliu a fraților Tate, Andrew a oferit un interviu în exclusivitate pentru BBC.

Britanicul, acuzat de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat, a negat totul. Spune că este nevinovat și a susținut aceeași variantă ca până acum: totul este un complot împotriva lui și a fratelui său.

Ba mai mult decât atât, Andrew spune că declarațiile sale din trecut, catalogate drept misogine, au fost scoase din context. Așa că au fost manipulate să sune în acest fel și nu i-a fost înțeles sarcasmul.

Totuși, în Marea Britanie, profesorilor le-a fost interzis recent să vorbească sau să pomenească despre Andrew și Tristan Tate. Asta după ce s-a constatat că cei doi sunt o influență negativă asupra tinerilor.

El a mai spus că „acționează sub îndrumarea lui Dumnezeu pentru a face lucruri bune”.

Ce spune despre femeile care îl acuză de viol

Tate a mers atât de departe, încât le-a spus jurnaliștilor BBC că le face o favoare prin acordarea acestui interviu. Ba mai mult decât atât, s-a legat de o anchetă a jurnaliștilor britanici, referitoare la una dintre victimele sale.

Femeie, care și-a spus povestea sub pseudonim, a povestit cum a fost abuzată de frații Tate. Ea a dezvăluit că voia să aibă o relație cu Andrew, așa că a mers în România după el. Aici a început calvarul, deoarece ar fi fost închisă în casa din Ilfov a celor doi și obligată să facă videochat.

Britanicul spune că toate aceste mărturisiri sunt numai minciuni. Ba chiar îi acuză pe jurnaliștii de la BBC că au inventat-o pe femeie.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro