Reclamă

Scene Șocante în Inima Parisului

În Paris, în inima celui de-al XV-lea arondisment, s-a încheiat tragic povestea lui Ari Boulogne, fiul nelegitim al celebrului actor Alain Delon. Omul de 60 de ani, care și-a câștigat existența ca fotograf, a fost găsit mort în propria casă. Detalii cutremurătoare au fost dezvăluite despre starea cadavrului, acesta fiind într-un stadiu avansat de descompunere.

La ora 4 dimineața, forțele de ordine au fost alertate de o femeie, presupusă a fi partenera lui Ari, care a descoperit trupul neînsuflețit al fotografului. Conform acesteia, venise recent dintr-o călătorie, iar la întoarcere a făcut descoperirea macabră, împreună cu fiul ei de 21 de ani.

Un Final învăluit în Mister

Din primele informații, Ari Boulogne se confrunta cu probleme serioase de sănătate. Fotograful de 60 de ani fusese recent transportat de urgență la spitalul european Georges Pompidou. „Ultima dată când am vorbit cu el, acum o lună, era în scaunul cu rotile, după o cădere gravă„, a dezvăluit o sursă apropiată victimei.

Corpul acestuia a fost dus la institutul medico-legal pentru autopsie, adăugând mai mult mister situației.

Lupta Pentru Recunoaștere

Ari Boulogne, de-a lungul decadelor, a revendicat constant faptul că este fiul lui Alain Delon, idee respinsă categoric de legendarul actor. Mama lui Ari, Nico, manechin și icon al trupei Velvet Underground, decedată în 1988, a susținut că fiul ei este rodul unei relații trecătoare cu actorul, la începutul anilor 1960.

În septembrie 2019, Ari Boulogne a depus o cerere de recunoaștere a paternității în fața tribunalului judiciar din Orléans, Alain Delon având o reședință în Loiret. În august 2020, tribunalul a declarat „jurisdicția franceză teritorial incompetente„. Ari nu a renunțat și a apelat la avocatul său pentru a face recurs.

Ari Boulogne, crescut în mare parte de Edith, mama lui Alain Delon, a vorbit în autobiografia sa despre relația sa cu mama, relație marcată de dependența de droguri. În final, acest tragic deznodământ al vieții lui Ari Boulogne lasă în urmă un eșec de recunoaștere, un strigăt către o relație tată-fiul care nu a avut niciodată loc și un mesaj de speranță că adevărul, oricât de dureros, va ieși la lumină.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro