Anamaria Prodan duce o viață demnă de cuprins într-un scenariu de film.

Deși a scris două cărți legate de parcursul ei,cu siguranță ar putea avea inspirație și pentru cea de a treia. Unul dintre cadrele care ar putea fi incluse în acestea a avut loc chiar ieri, după ce s-a afișat alături de Cătălin Botezatu în ipostaze extrem de tandre. Imaginile vin la scurt timp după ce impresara s-a despărțit de fostul iubit.

Anamaria Prodan în ipostaze tandre cu Bote

Social media

Cine și-ar fi închipuit vreodată că cele două nume grele ale showbiz-ului pot fi atât de apropiate? Ei bine, fotografiile postate de Anamaria Prodan în mediul online vorbesc de la sine. Impresara și Bote s-au lăsat suprinși în ipostaze „fierbinți”. Deși toată lumea știa că între cei doi ar exista doar o simplă prietenie, totuși, fanii și-au pus o serie de întrebări.

Ipostazele sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât impresara a anunțat despărțirea de fostul iubit cu puțin timp înainte.

Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în 2 a luat sfârșit, dar vom române suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.
Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu de urmat ca bărbat și ca om. Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever.„a spus
Anamaria Prodan după separare.