Nu mai este niciun secret faptul că Dorian Popa a debutat în lumea mondenă odată cu serialul din „Pariu cu Viața”.

Pe vremea în care a apărut în serialul de la PRO TV, artistul era un puști. Tot atunci, a legat și cele mai frumoase prietenii care, spera el, că vor dura toată viața. 

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați influnceri din online. Însă, înainte de a fi prezent pe toate rețelele sociale, Dorian a fost la TV. Talentul lui actoricesc a făcut-o pe Ruxandra Ion să-l ia în unul dintre cele mai de succes seriale de acea vreme, „Pariu cu Viața”.

Pentru el, dar și pentru ceilalți colegi de-ai lui, serialul a fost o adevărată rampă de lansare. Majoritatea celor din producția de la PRO TV s-au lansat în domeniul muzical, iar Alina Eremia și Liviu Teodorescu sunt doar câteva dintre exemple.

La acel moment, serialul „Pariu cu Viața” a avut mii de fani cărora, se pare că și acum le este dor de producție. Și, pentru că Dorian Popa este cel mai activ dintre toți colegii lui, fanii au decis să îi adreseze o rugăminte. Și anume, aceea de a realiza a întâlnire cu toți cei care au jucat în „Pariu cu viața”.

Dorian Popa, dezamăgit de colegii din „Pariu cu Viața”. Artistul voia să se revadă cu el, dar a fost refuzat
Social media

Dorian Popa: „Am fost surprins nu tocmai plăcut”

Lui Dorian Popa i s-a părut o idee foarte bună, așa că a mers mai departe. A lansat invitațiile respective. Ba chiar a vrut să refacă o parte din serial. Însă, din păcate, colegii lui nu au fost deloc receptivi la mesajul său. Vloggerul a recunoscut că are un gust amar după această experiență, dar merge mai departe.

Lui Dorian i-ar plăcea să se revadă cu foștii lui colegi din „Pariu cu Viața”. Însă, un lucru este cert. Nu va fi el cel care va mai lansa invitații de revedere.

„Am încercat o dată o reuniune. Am fost, oarecum, surprins într-un mod nu tocmai plăcut că nu toată lumea a devenit empatică la ideea de a ne reuni. Dar nu ne-a ieșit. Dacă nu a ieșit prima oară, de ce ar ieși a doua? Eu am încercat, exemplul există online.”