Reclamă

Ieri seară, New York-ul s-a transformat într-o adevărată defilare cu cele mai cunoscute vedete. MET Gala, unul dintre cele mai importante evenimente din lumea modei de peste Ocean, a avut loc la The Metropolitan Museum. Invitații au fost aleși pe sprânceană, iar unele nume sonore au fost absente. 

MET Gala de anul acesta a fost așteptată cu sufletul la gură de întreaga lume. Evenimentul a fost transmis pe tot mapamondul, pe canalele oficiale ale celor de la Vogue. Ediția din 2023 a fost un omagiu adus lui Karl Lagerfeld, creatorul care a revoluționat întreaga industrie cu piesele sale fabuloase.

MET Gala este organizată, ca în fiecare an, de Anna Wintour, redactorul șef de la Vogue. Cei de peste Ocean știu cât de strictă este, așa că lista cu invitați a fost mult mai mică decât în anii trecuți. De data asta, gazdele evenimentului au fost Roger Federer, Penelope Cruz, Dua Lipa și, bineînțeles, Anna Wintour.

Cât costă un bilet la MET Gala, cel mai extravagant eveniment al anului
arhivă presă

Nu oricine are acces la MET Gala!

Evenimentul a fost lansat în 1948, iar principalul lui scop a fost acela de a aduna fonduri. La acea vreme, totul se desfășura sub forma unei cine, iar vedele plăteau un bilet de 50 de dolari. Între timp, conceptul a mai suferit modificări, dar, în continuare, se strâng sume de bani colosale.

Ceea ce trebuie punctat este faptul că biletele la MET Gala nu se pot cumpăra. Companiile care reprezintă biletele cumpără accesul la eveniment, iar casele de modă au dreptul de a selecta riguros invitații.

Anul acesta, pentru vedete, bilete au fost individuale, dar și de grup.  Un bilet individual a ajuns la prețul de 50.000 de dolari, iar un bilet care asigură și un loc la masă costă și 300.000 de dolari. La ediția MET Gala din 2023 au fost așteptați peste 400 de invitați din toate domeniile, de la actori, la artiști și chiar influenceri.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro