Reclamă

În timp ce unii români își calculează banii de la o lună la alta, există români care încasează sume ale căror zerouri abia le pot număra. Silviu Popivici este unul dintre ei. Românul lucrează la una dintre cele mai mari companii din România, iar poziția pe care o ocupă este foarte importantă.

Eistă și români bine plătiți, români care nu duc grija zilei de mâine. Silviu Popovici se numără printre norocoșii cărora, lunar, le intră în conturi bani de nu mai știu ce să facă cu ei. Românul are o bază solidă de cunoștințe și lucrează de ani buni la una dintre companii care dețin monopolul pe piață.

Silviu este șef executiv la PepsiCo, reprezentanța pe Europa și are această funcție din 2019. Înainte de asta, a fost responsabil de aceeași companie în Rusia, Ucraina și Commonwealth. Funcția lui implică multă muncă și responsabilitate, însă, remunerația este una pe măsură.

Cel mai mare salariu din România?! Nu o să îți vină să crezi suma colosală pe care o primește un român
zf.ro

Se poate face bani „frumoși” și în România

În fiecare lună, lui Silviu Popovici îi intră în conturi 314.000 de lei. La cei 55 de ani ai săi, românul se poate lăudă cu faptul că a reușit să adune, într-un singur an, 9.4 milioane de dolari. Și nu este de mirare, având în vedere că ocupă a treia cea mai importantă funcție în companie.

În tinerețe, Silviu Popovici nici nu visa că va sta pe un munte de bani. Înainte de a lucra la PepsiCo, acesta a fost profesor de fizică. Mai târziu, a vrut să studieze peste hotare. Așa că nu s-a lăsat până nu a devenit masterand al Harvard Business School, specializarea Advanced Management.

Silviu recunoaște că nu ar fi ajuns aici dacă nu își lua inima-n dinți și pleca peste hotare. În România s-a întors recent, în 2022, exact în momentul în care compania la care lucrează, PepsiCo a cumpărat o paste din acțiunile Aqua Carpatica.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro