Reclamă

Banca Națională a României pune pe primul loc bine românilor… al românilor care lucrează în celebra instituție financiară. În timp ce în curtea Guvernului se strigă sus și tare tăierea cheltuielilor, BNR merge pe sens opus. Drept dovadă, s-au licitat, deja, alimente exotice în valoare de aproape un milion de euro. 

Angajații Băncii Naționale a României trăiesc pe picior mare chiar și atunci când sunt la program. Personalul este răsfățat peste măsură cu cele mai ales preparate exotice. Pentru ca totul să arate ca un meniu demn de 5 stele, s-au făcut deja listele de achiziții ale alimentelor. Și, în timp ce unii români abia trăiesc de pe o zi pe alta, angajații BNR „înoată” în pești exotici.

Meniul angajaților BNR se ridică la uimitoarea sumă de 850.000 de euro. Pe listă sunt trecute specii de pești autohtoni, dar și exotici. Păstrăv, somn, sturion, butterfish, doradă, scoici St Jaques, icre negre, toate fac parte din răsfățurile culinare pe care Banca Națională a României le pune la dispoziția personalului.

De la pește exotic, la alge pentru sushi. Cum arată meniul angajaților BNR și al structurilor auxiliare
spotmedia.ro

Banca Națională a României nu se uită la bani când vine vorba de mâncare

Banca Națională a României a publicat documentele de licitație în Sicap, iar cantitățile sunt unele uriașe. Instituția a justificat cantitatea ca fiind una destinată să ajungă în trei centre. Mai exact, pentru „aprovizionarea unităților de tip restaurant-cantină cu produsele necesare realizării de preparate proaspete și asigurării unui meniu diversificat”, scrie în unul dintre caietele de licitație, potrivit spotmedia.ro.

Preparatele au fost deja repartizate, urmând ca icrele negre și peștele exotic să ajungă la instituțiile auxiliare. În schimb, peștele românesc este destinat să ajungă pe masa de la cantina salariaților din sediul BNR. Pe listă se află și  Centrul de Perfecționare Profesională și Activități Sociale Cumpătu de la Sinaia. Aici, pe mesele angajaților vor ajunge pește, fructe de mare și icre în valoare de 975.756 de lei


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro