Reclamă

Pentru românii care au conturi deschise la Revolut, cei de la ANAF nu vin cu vești prea bune. În timp ce mulți cred că au scăpat de supravegherea ANAF, președintele instituției economice confirmă că Revolut se supune regulilor bancare.

Lucian Heiuș, președintele ANAF a participat recent la o conferință de presă unde a clarificat toate aspectele legate de Revolut. De ani buni de când a intrat pe piață Revolut, mulți au crezut că este o soluție pentru a ascunde tranzacțiile de ANAF. Ei bine, legenda nu mai stă în picioare.

Este o legendă care spune că, vezi Doamne, dacă ai bani pe carduri emise de Revolut nu poţi să fii urmărit de ANAF”, a declarat Heiuş, potrivit news.ro.

Revolut este monitorizat pentru a evita evaziunea fiscală

Președintele ANAF i-a asigurat pe toți cei care au conturi create la respectiva bancă că orice tranzacție este vizibilă. Ba mai mult, banca emitentă de conturi pune la dispoziția ANAF orice date pe care le solicită.

„Da, cu siguranţă da! Revolutul este o bancă care se supune regulilor bancare. Orice informaţie pe care o solicităm către Revolut ne este pusă la dispoziţie”.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro