Reclamă

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc una dintre cele mai bune perioade din viața lor, din toate punctele de vedere. Cei doi au plecat în urmă cu câteva luni în Statele Unite ale Americii și nu dau seamne că s-ar întoarce prea curând. Nu sunt de blamat, având în vedere că acolo totul este perfect pentru ei.

Viviana Sposub și George Burcea sunt extrem de fericiți, chiar dacă nu prea mai arată asta pe rețelele sociale. De când s-au mutat în Statele Unite ale Americii, cei doi au decis să fie din ce în ce mai discreți cu viața lor privată. Însă, din când în când, Viviana își face timp să vorbească cu fanii ei din România pe care i-a câștigat în perioada în care era pe micile ecrane de la noi.

George Burcea a fost cel care a deschis drumul către Statele Unite ale Americii. Odată cu rolul lui Lurch din „Wednesday”, Burcea a început să fie chemat din ce în ce mai des peste Ocean. Acolo, aceasta și-a făcut o comunitate mare de fani care îl susțin în toate proiectele. Tocmai de aceea, acesta a decis să mai stea acolo o perioadă.

Viviana Sposub s-a mutat în Los Angeles. Cu ce se ocupă, în prezent, iubita lui George Burcea
Social media

Viviana Sposub și George Burcea s-au acomodat imediat

George Burcea este, în continuare, legat de România. Acesta a venit de cuând în țară pentru a petrece timp cu cele două fiice ale sale. Cât despre planurile sale de viitor, George este destul de discret și nu vrea să dea nimic din casă. Cel mai probabil, va reveni pe platourile de filmare de la „Wednesday”. Mai ales că a fost anunțat un al doilea sezon al serialului fenomen.

În tot acest timp, Viviana Sposub nu a găsit să facă ceva în mod special în Statele Unite ale Americii, dar nici nu se plânge. Vedeta preferă să exploreze fiecare colțișor din „țara tuturor posibilităților”.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro