Reclamă

Nu mai este un secret faptul că la nivel mondial, se numără mai mulți utilizatori IOS decât cei care utilizează alte sisteme. Telefoanele iPhone sunt printre preferate la nivel mondial, chiar dacă prețul noilor variante este mereu piperat. Compania scoate însă modele noi foarte des. Astfel, din dorința de a fi la curent cu noutățile și în pas cu moda, mai ales tinerii sunt primii care achiziționează aceste noi ediții. Când toată lumea credea că telefoanele de tip iPhone vechi nu mai valorează nimic, pe unele dintre ele nici măcar nu mai putând funcționa sistemul de operare, se anunță o veste neașteptată! Un anumit model de iPhone costă de-a dreptul cât o avere la ora actuală.

iPhone vechi vândut cu 40.000 de dolari

Vânzătorul acestui tip de telefon a precizat că device-ul are încă sigiliul din fabrică. Mai mult, atașat de cutie se află un abțibild care ilustrează mesajul ” ești norocos”. Acesta ar fi unul dintre principalele detalii care fac iPhone-ul fabricat în 2007 atât de valoros.

iPhone-ul care a trezit interes la nivel mondial vine din prima generație a celor fabricate de compania Apple. Acesta este considerat o piesă importantă în istoria telefoanelor mobile. Din acest motiv,  modelul de iPhone vechi s-a vândut în cadrul unei licitații cu 40.000 de dolari. Cu aceeași bani, noul proprietar al telefonului vechi ar fi putut opta pentru o mașină.

De asemenea, aceeași sumă ar fi putut fi investită în 40 de modele noi de iPhone. Cu toate acestea, un pasionat de tehnologie din Statele Unite a achiziționat telefonul cu 40.000 de dolari.

Modelul respectiv a fost fabricat destul de recent, în 2007. Acesta are un spațiu de stocare foarte mic față de variantele noi ale iPhone, respectiv de 8GB. Cazul nu este însă singular. Anul trecut, un alt cumpărător pasionat de tehnologie, dar și de activitatea Apple a plătit aproape 60.000 de dolari pe un alt model de iPhone, fabricat în 2008.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro