Reclamă

Bie Adam este una dintre veteranele online-ului autohton. De ani de zile, Tequila, așa cum o cunosc fanii, postează constant videoclipuri, unele interesante, altele amuzante. Și pentru că are o relație extrem de deschisă cu fanii ei, Bie a decis să le povestească cele mai recente întâmplări din viața ei.

Bie Adam este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe de la noi. Cu o comunitate de peste un milion de fani, Bie se nunmără printre cele mai puternice voci din online. Acum, odată cu participarea la „America Express”, mulți dintre cei care nu o cunoșteau au avut ocazia să descopere o altă altură a ei. Și, așa cum era de așteptat, a câștigat simpatia multora.

Bie Adam nu a avut niciodată secrete față de comunitatea ei și nici nu a vrut să prezinte doar aspectele pozitive ale vieții. Tocmai e aceea, vedeta a avut curajul să recunoască că nu a luat mereu cele mai bune decizii în viață. Unele dintre ele sunt legate chiar de locuința ei.

Motivul pentru care Bie Adam stă în chirie, deși are propriul apartament. Vloggerița câștigă sume colosale, lunar
social media

Bie Adam s-a mutat în locuința visurilor ei

În urmă cu ceva timp, vedeta se lăuda că și-a luat primul apartament pe numele ei. Pe cât de încântată era la început, pe atât de dezamăgită a început să fie pe parcurs. Bie a realizat că poziționarea apartamentului ei nu este deloc una bună și că pierde foarte mult timp pe drum.

Tocmai de aceea, vloggerița a renunțat la locuința ei din Vestul Capitalei și s-a mutat în chirie, în zona centrală. Acum, aceasta locuiește într-un apartament spațios care satisface din plin cerințele ei. Vedeta își poate filma și edita vlogurile în liniște.

Pentru locuința din centrul Capitalei, Bie Adam plătește o chirie de 600 de euro, la care se adaugă și alte cheltuieli. Deși nu este deloc o sumă mică, vedeta este mulțumită că este aproape de toate punctele ei de interes.

„Probabil vă întrebați de ce m-am mutat în chirie dacă am propriul meu apartament. Răspunsul e simplu: nu e în București. Sună cum ar fi, dar de fapt nu e. E undeva în afară, în partea de vest. Partea de care știe tot globul că e cea mai aglomerată”, a spus Bie Adam în online.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro