Reclamă

La începutul anului trecut, vestea că Dan Negru a trecut în „curtea” Kanal D-ului a luat pe toată lumea prin surprindere. Acesta a stat mai bine de două decenii la postul de televiziune Antena 1.

Dan Negru mărturisește că marele său atu a fost faptul că, de-a lungul timpului, a prezentat doar acele formate de televiziune în care a crezut că vor performa.

Acum, la mai bine de un an de când a plecat de la Antena 1, Dan Negru a dezvăluit că i se propusese să prezinte unul dintre cele mai cunoscute show-uri ale postului, „Te pui cu blondele”. În mod surprinzător pentru ai săi colegi, Dan Negru a refuzat oferta. Prezentatorul de televiziune a fost ferm convins că telespectatorii din România nu ar mai urmări cu același interes show-ul cu blonde.

Dan Negru: „Am avut puterea să refuz formate în care nu am crezut”

Sursa: Social media

Tocmai din acest motiv, Negru a ales oferta venită din partea postului turcesc de televiziune, Kanal D. Se pare că alegerea sa a fost una destul de inspirată, având în vedere că emisiunea pe care o prezintă „Jocul cuvintelor” se plasează pe primele locuri în preferințele telespectatorilor. De altfel și emisiunea „Tu urmezi” este una ce înregistrează audiențe bune pentru Kanal D.

„Singurul meu atu a fost că am putut să prezint doar emisiunile în care am crezut. Când mi s-a propus să fac din nou „Te pui cu blondele” am refuzat, convins fiind că publicul a evoluat și nu mai vrea sa vadă showuri cu blonde.

Am preferat atunci să accept oferta Kanal D, pe showuri de cultură generală. S-a dovedit că a fost o mișcare câștigătoare. Ăsta a fost singurul meu atu, că am avut puterea să refuz formate în care nu am crezut și să le aleg pe cele în care am crezut.” a declarat Dan Negru pentru Playtech.ro


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro