Reclamă

Părul necesită multă îngrijire pentru a preveni căderea, slăbirea și ruperea sa. Una dintre principalele metode de pus în aplicare este spălarea cu balsam. Dar acest lucru nu poate fi făcut cu orice produs, ci cu unul special. De aceea, astăzi vă vom arăta cum să preparați un balsam de casă cu fulgi de ovăz, care va da putere și vitalitate părului dumneavoastră.

Un balsam de casă cu aceste caracteristici va fi cea mai bună decizie. Cerealele din care este compus au multiple beneficii pentru scalp. Ovăzul este o sursă importantă de nutrienți și multiple vitamine care aduc beneficii organismului. Acest super aliment poate chiar să regleze nivelul de zahăr din sânge și să întărească sistemul imunitar.

Sursa: Social media

În aceeași ordine de idei, această cereală este o sursă de vitamina B și E ajută la creșterea părului, reducând riscul de cădere al acestuia. Asta nu înseamnă că nu va cădea niciodată, întrucât 100 de fire cad în fiecare zi. De aceea, vă vom ajuta să faceți un balsam natural cu proprietăți unice.

Cum să faci un balsam de casă cu fulgi de ovăz

Pentru a reuși să faceți acest balsam va trebui să adunăm 2 capsule de vitamina E, 2 linguri de lapte de cocos, 4 linguri de fulgi de ovăz, 1/2 cană de apă, 1/2 cană de aloe vera. Odată adunate ingredientele, vom începe să preparăm acest balsam de casă. Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să adăugăm apa și fulgii de ovăz într-un blender. Odată ce amestecul este omogen, treceți-l printr-o strecurătoare pentru ca să se separe apa de fulgi.

Apoi, turnați lichidul într-o cratiță până când se îngroașă. Următorul pas este să transferați amestecul într-un alt recipient pentru a se răci. După ce s-a răcit, adăugați gelul de aloe vera și laptele de cocos și amestecați bine. Amestecați amestecul împreună cu vitamina E și apoi puneți-l în frigider pentru câteva minute. Apoi, turnați amestecul într-un alt recipient, de preferință unul din sticlă, și păstrați-l la frigider. În cele din urmă, folosiți balsamul de casă cu fulgi de ovăz după ce vă spălați părul. Efectele vor fi garantate.


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro