Reclamă

Lora a trecut prin momente cumplite în urmă cu câțiva ani. Aceasta era suspectă de una dintre cele mai cumplite boli: cancer.

Se pare că diagnosticul a fost unul greșit în cazul artistei. După ce cadrul medical i-a dat cumplita veste acesteia, mai apoi și-a făcut un selfie cu vedeta, căci, fiul său era fanul Lorei.

În perioada în care exista suspiciunea că ar fi bolnavă de cancer, Lora și-a resetat complet prioritățile din viața sa. Marea sa dezamăgire a fost că, persoana care îi promite suport necondiționat, nu îi era alături într-unul  dintre cele mai grele momente ale vieții sale.

Lora: „Și-a depășit competențele când mi-a făcut RMN-ul”

Lora, reacție dură după ce a fost criticata de fani că pozează prea sexy
Sursa: Arhivă presă

„Eu am fost suspectă de cancer pentru că așa s-a exprimat o persoană care și-a depășit competențele când mi-a făcut RMN-ul. A considerat că „posibil să fie cancer, nu știu e o propoziție normală, apoi și-a făcut un selfie cu mine, pentru că băiatul ei era fan.

A fost nevoie de multe declicuri din multe direcții ca să îmi resetez prioritățile. Când eram susținută și încurajată că totul va fi bine și că nu sunt singură, în următorul moment eram lăsată singură, fix de același om. Unii îți sunt alături la greu, dar selectiv.” a declarat Lora pentru Viva.ro

Din fericire, Lora nu a fost bolnavă de cancer, însă, mama sa a dus lupta cu această boală nemiloasă. De altfel, femeia a fost răpusă din cauza acestei boli. După ce mama sa s-a stins din viață, Lora a simțit că i-a dispărut orice dorință de a mai cânta. De altfel, artista spune că pandemia de COVID-19 a fost și o palmă mai mare pentru ea. Abia acum, după cum chiar ea declară, simte să-și reînoiască jurămintele cu muzica.

„Odată cu moartea ei, am simțit cum îmi dispare motivația de a mai cânta. Am tras mult de mine să fac în continuare muzică, mai ales că pandemia care a urmat imediat a venit ca un bolovan imens peste mine. Abia acum simt nevoia să reînnoiesc jurămintele cu muzica.” a mai spus artista pentru sursa citată anterior


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro