Reclamă

Cinci românce s-au ales și cu banii luați și cu sentimentele rănite, după ce au căzut pradă unui „escroc sentimental”. Bărbatul din Pitești a avut relații cu fiecare dintre ele, iar în tot acest timp a reușit să stângă de la ele nu mai puțin de 10.000 de lei, dar și obiecte valoroase.

Bărbatul din Pitești a ales să facă rost de bani prin intermediul platformei Facebook. Aici, el a cunoscut mai multe femei, pe care doar prin vorbe le-a făcut să se îndrăgostească de el.

Deși nu s-a văzut cu niciuna dintre ele, piteșteanul a avut grijă să profite din plin de naivitatea lor. După ce le „vrăjea”, reușea să le câștige încrederea prin discuții lungi și declarații de dragoste. Victimele lui erau femei singure, cu vârste cuprinse între 40 și 45 de ani.

Iar când se vedea într-o relație cu ele, începea să le ceară diferite „favoruri”. Așa s-a ales cu 10.000 de lei, dar și mai multe obiecte de valoare. Și atunci când trebuia să se vadă cu iubitele sale, se făcea dispărut.

Cele cinci femei care i-au căzut în plasă au mers la Poliție și au povestit tot ce li s-a întâmplat. Toate se pare că aveau aceeași poveste și trecuseră prin aceleași experiențe. După 2 luni, piteșteanul se făcuse nevăzut.

La scurt timp după ce au fost depuse plângerile, agenții de poliție i-au dat de urmă bărbatului. Acum sunt efectuate cercetări, iar individul a fost pus sub control juridiciar.

Din cercetările efectuate de către polițiștii de la Secția 3 Pitești, s-a stabilit că, între februarie 2022 și luna ianuarie a.c., bărbatul respectiv ar fi indus în eroare cinci persoane vătămate pe fondul unor așa-zise prietenii și ar fi obținut 2.500 euro, 10.000 de lei și diverse bijuterii., au declarat reprezentanții IPJ Pitești.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro