Reclamă

Andreea Mantea, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc a acordat un interviu în care a vorbit despre așteptările pe care le are de la acest nou an, dar și modul în care a încheiat anul trecut. Ce își dorește Andreea Mantea, dar și ce realizează zi de zi, vei afla din acest articol.

Cât despre anul 2022, indiferent de cum ar fi fost pentru Andreea Mantea, vedeta spune că anul s-a încheiat într-o notă optimistă. Mai presus de atât, finele anului 2022 au surprins-o pe Andreea ca fiind o femeie curajoasă. Aceasta spune că zi de zi se descoperă și încearcă să se autodepășească. De la 2023, Andreea Mantea are o sigură „cerință”: să fie, cel puțin, la fel de bun ca 2022.

Andreea Mantea: „Aş vrea ca 2023 să fie măcar la fel de bun ca anul trecut.”

Sursa: Social media

„S-a încheiat neaşteptat de bine, s-a încheiat şi cu mine curajoasă. Îmi place că mă descopăr pe zi ce trece tot mai mult, îmi depăşesc limitele. Aş vrea ca 2023 să fie măcar la fel de bun ca anul trecut.” a declarat Andreea Mantea pentru TV Mania

Din punct de vedere profesional, Andreea Mantea nu are motive să se plângă. Aceasta prezintă emisiunea „Casa iubirii” de la Kanal D, iar cifrele de audiență plasează show-ul pe primele locuri. Andreea mărturisește că de-a lungul timpului nu a primit doar propuneri de a prezenta emisiuni, ci a primit și oferte pentru a face parte dintr-un serial tv.

I s-a spus în repetate rânduri că este expresivă! Cu toate acestea, vedeta Kanal D nu este de părere că ar putea intra în pielea unui personaj cu adevărat. Una peste alta, bruneta este fericită că se află la cârma emisiunii „Casa iubirii”, show în care fetele și băieții vin pentru a-și găsi sufletul pereche.

„Am şi jucat! Au şi fost propuneri în acest sens. Mi se spune că sunt expresivă. Nu cred că aş putea interpreta un rol cu adevărat. În acest moment fac ceea ce îmi place, aş putea spune că mă aflu în “epicentrul iubirii”, într-o emisiune care mă face martora apariţiei unui sentiment atât de frumos: dragostea!” a mai spus vedeta pentru sursa citată anterior


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro