Reclamă

Cristina Mihaela, prezentatoarea știrilor de la Kanal D are o talie de viespe. Într-un interviu acordat unei publicații, aceasta a povestit cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari.

Cu siguranță v-ați fi așteptat ca vedeta de televiziune să urmeze o anume dietă, având în vedere felul în care arată. Ei bine, nu! Cristina Mihaela mărturisește că secretul din spatele felului în care îl arată îl constituie faptul că mănâncă în cantități mici și dese și face sport de două ori pe săptămână. Revenind la alimentația sa, aceasta susține că își dă interesul de a mânca cât mai sănătos.

Fanii vedetei trebuie să știe că de aproximativ cinci ani de zile aceasta merge la pilates. Cristina Dorobanțu spune că acesta este singurul sport pe care îl poate face. Spune că nu rezistă în fața ședințelor de fitness, iar când vine vorba de aerobic îi lipsește coordonarea.

Secretele din spatele siluetei Cristinei Dorobanțu

Sursa: Social media

„Nu țin o dietă anume! Mănânc puțin și des, merg la sport de două ori pe săptămână și am grijă, în măsura în care pot, să mănânc sănătos. Sunt cinci an de când merg de două ori pe săptămână la pilates. Mă simt extraordinar! Este singurul sport pe care îl pot face!

Ședințelor de fitness nu le pot face față, iar la aerobic nu mă pot coordona prea bine! Unul dintre regretele mele este faptul că nu știu să dansez! De curând mă gândeam să încerc un anumit tip de sport, dar o să vă arăt despre ce este vorba dacă mă voi apuca.” a spus Cristina Dorobanțu pentru Unica.ro.

Deși arată foarte bine și ar putea avea orice bărbat și-ar dori, vedeta Kanal D nu este implicată în acest punct al vieții sale într-o relație sentimentală. De-a lungul relațiilor sale a învățat lecții importante, iar acum îl așteaptă pe bărbatul ce o va face fericită și îi va înțelege nevoile.


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro