Reclamă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu de aproape un an de zile. Deși credea că nu-și va mai reveni după despărțirea de Cristina Ciobănașu, actorul este în prezent foarte fericit alături de Oana Moșneagu.

Până când între cei doi s-au înfiripat primii fiori ai iubirii, aceștia au fost colegi de platou. De altfel, Vlad și Oana Moșneagu au jucat împreună în serialele produse de către Ruxandra Ion la postul de televiziune Antena 1. Așadar, acesta a fost contextul în care cei doi au reușit să se cunoască. Mai târziu, au decis să formeze un cuplu.

Referitor la relația lor, există un mic secret, dacă îl putem numi în acest fel. Ei bine, trebuie să aflați că, în momentul în care Vlad Gherman îi oferă un sfat iubitei sale, trebuie să fie foarte atent la modul în care își alege cuvintele în momentul are să-i zică iubitei sale că nu a jucat bine într-o scenă, de exemplu. Acesta își alege cu atenție cuvintele, având în vedere că partenera sa ia destul de personal lucrurile.

Vlad Gherman: „O ia destul de personal”

Sursa: Colaj Substantial

„Nu. (n.r. nu este supărăcioasă) Dar, într-adevăr, trebuie să o menajez puțin. Glumesc. Nu că este supărăcioasă. Eu când îi spun niște lucruri sau îi zic că undeva putea să facă diferit, o ia destul de personal. Mi-am dat seama că trebuie să încep cu: “A fost foarte bine, iubita mea, dar….” a declarat Vlad Gherman pentru ego.ro

De altfel, Oanei Mpșneagu apreciază modul în care iubitul său îi explică anumite lucruri ce ar trebui îmbunătățite. În același timp, Vlad Gherman este cel care o ajută pe iubita sa în momentul în care aceasta se pregătește pentru un casting, de pildă. Cei doi se completează reciproc, iar faptul că fac parte din același domeniu îi ajută foarte mult.


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro