Reclamă

Afaceristul Sebastian Dobrincu s-a numărat printre concurenții noului sezon al emisiunii „Survivor”, ediția 2023. Acesta a fost parte din echipa „Faimoșilor”. Din păcate, acesta nu a reușit să arate exact ce poate în această emisiune. A fost eliminat din cauza unor probleme de ordin medical.

Lui Sebastian Dobrincu i-a plăcut într-atât de mult la „Survivor” încât nu ar fi vrut ca parcursul său competițional să se sfârșească. Mărturisește că în ultimii ani ai vieții sale a fost mai mereu pe fugă, împărțindu-se în mai multe direcții.

Sebastian Dobrincu: „La Survivor am simțit că trăiesc”

Sursa: Colaj Substantial

Experiența „Survivor” l-a făcut pe afacerist să simtă, în sfârșit, că trăiește. Multă vreme experiența „Survivor” va rămâne adânc întipărită în mintea sa. Acesta este de părere că, dacă nu s-ar fi accidentat, ar fi ajuns mult mai departe în emisiunea difuzată la PRO TV.

„Chiar opusul! Am avut momente când îmi doream să nu se mai termine. Mi-am trăit ultimii ani din viață într-o fugă continuă, prins în toate responsabilitățile cotidiene. La Survivor am simțit că trăiesc, în sfârșit, în prezent. Voi prețui acea stare mult timp de acum încolo.” a declarat Sebastian Dobrincu pentru ciao.ro

Cât despre ce vrea să facă în viitor, Sebastian Dobrincu are o imagine foarte clară. Revine la afacerile sale, abia așteaptă să-și lanseze piesa. Printre planurile de viitor ale acestuia se numără și investiții în sistemul medical de la noi din țară. Acesta va fi ajutat de către o fundație.

„Îmi continui misiunea de a lăsa o lume mai bună în urma mea. Mă întorc la cei dragi, la afaceri și partenerii mei de muncă, la muzica pe care abia aștept să o lansez și îmi continui misiunea de a moderniza sistemul medical din România, alături de Fundația Metropolis.” a mai spus acesta pentru sursa citată anterior


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro