Reclamă

O tânără în vârsta de 33 de ani a împărtășit cu urmăritorii săi un ultim selfie, înainte ca aeronava să se prăbușească în Nepal și să rămână fără viață.

Elena Banduro, pe numele său real era originară din Rusia și era de profesie blogger. Din dorința de a le arăta pe unde călătorește celor ce îi urmăresc activitatea pe social media, aceasta a postat, fără să știe, ultima fotografie cu ea în viață.

Poza a fost însoțită de textul „Du-te în Nepal”. După ce s-a aflat că aceasta a murit în urma tragediei aviatice, mesajele de condoleanțe au curs pe contul său de socializare. Durerea este cu atât mai mare cu cât tânăra era însărcinată în trei luni.

Ultima fotografie înainte de a-și pierde viața

Sursa: Social media

„Cea care a spus mereu ce simte, fără teama de a fi înțeleasă greșit. Și ce frumos vorbea. Am putea invăța realitatea de la tine. Zboară sus surioară, și du-te în locurile în care ai visat să ajungi.”

„Nu, nu vreau sa cred!!”

Un locuitor din Nepal a declarat că în momentul în care a auzit explozia se afla acasă cu familia. Spune că acest accident este unul dintre cele mai grave din ultimii ani.

„Am auzit explozia, eram acasă cu familia și imediat am ieșit afară să văd ce s-a întâmplat. Nu este prima dată pentru noi, nepalezii, când ne confruntăm cu un accident aviatic, dar este cu siguranță cel mai grav din ultimii ani.” a declarat un locuitor din Nepal pentru libertatea.ro

Vă reamintim faptul că, duminică, 15 ianuarie a.c, 72 de pasageri ai unui zbor din Nepal au decedat. Despre acest accident aviatic se spune că este unul dintre cele mai grave din ultimele trei decenii. Aronava aparținea companiei Yeti Airlines. Avionul era vechi de mai bine de 15 ani.

Cel mai grav accident din Nepal s-a produs în anul 1992.


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro