Reclamă

 În 2023, unele semne zodiacale vor fi răsfățate de astre. Anul 2023 va fi al lor! Aceste semne zodiacale vor avea parte de schimbări în domeniul iubirii.

Aceste semne zodiacale își vor sărbători căsătoria în 2023

2023 abia a început. Un an care sperăm că va fi mult mai bun decât anii precedenți. Unele semne zodiacale vor avea șansa de a-și trăi visul. Nunțile și logodnele vor fi pe ordinea de zi!

Taur

Pentru nativii din Taur, probabil că își vor uni destinele în sezonul rece, dacă nu vor să plece departe pentru o nuntă la soare. Cert este că în februarie sau în octombrie se anunță o căsătorie. Veți fi extaziați și veți decide să vă luați un angajament pe termen lung. După ce ați găsit persoana potrivită, veți fi încântați să vă oficializați relația.

Gemeni

Jupiter în Berbec deschide noi perspective pentru Gemeni. Dacă simțiți că ați găsit persoana potrivită, veți putea merge mai departe. Mai va fi luna ta! O seară frumoasă ar putea declanșa fiorii iubirii și te-ar putea determina să spui marele „DA”.

Sursa: Social media

Fecioară

Ca nativ al elementului Pământ, vei avea un an plin de proiecte noi. O nouă energie va pune stăpânire pe relația voastră și vă va împinge să vă sprijiniți partenerul.

Deși poți avea temeri, dragostea te va face să te îndrăgostești. Veți merge atât de departe încât veți accepta o căsătorie în martie, aprilie, mai sau octombrie. Veți decide să vă uniți cu partenerul dumneavoastră. Visezi la o căsnicie perfectă, așa că ai grijă să nu pui prea multă presiune asupra ta.

Balanță

Balanțele vor fi foarte împlinite în viața lor amoroasă în 2023.  Veți simți că ați găsit în sfârșit persoana potrivită, cu care doriți să vă petreceți restul vieții. O nuntă reușită și emoționantă va avea loc în martie, iunie sau poate septembrie.


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro