Reclamă

Se spune că Anul Nou aduce cu sine multe schimbări în viața oamenilor. Se pare că Gerard Pique și Clara Chia Marți au luat acest lucru foarte în serios. Motivul? Cuplul are acum un plan pentru a o lua de la zero.

Surse apropiate au dezvăluit că, după ce Shakira s-a mutat la Miami împreună cu copiii ei, fostul fotbalist plănuiește să înceapă o nouă viață alături de tânăra de 23 de ani și să o umple de lux.

De când Shakira a obținut custodia copiilor săi, cea mai mare dorință a columbiencei a fost mutarea la Miami. A fost nevoită să o amâne până la jumătatea anului din cauza stării complicate de sănătate a tatălui ei.

Totul este pregătit pentru ca aceasta să călătorească împreună cu copiii ei. Imobilul pe care l-a împărțit cu Gerard Pique, este deja scos la vânzare pentru aproximativ 14 milioane de euro.

Gerard Pique Pregătit de o nouă viață

Sursa: Social media

În timp ce Shakira se pregătește să înceapă o nouă viață în orașul american, Gerard Pique are un as în mânecă. Planul presupune o casă nouă și luxoasă pentru a o răsfăța pe Clara Chia Marti. Se știe că fostul jucător al Barcelonei locuiește în garsoniera sa, imobil în care stă tot mai des iubita sa. Ba chiar și-a umplut practic și garderoba cu hainele acesteia.

Dar acum, cuplul privește mai mult spre viitor, deoarece plănuiesc o nouă viață împreună. Prin urmare, cei doi sunt în căutarea unei vile unde să-și facă un cuib de dragoste. Gerard Pique și Clara Chia Marți, intenționează să cumpere o casă mare și să o ia de la zero.

În fotografiile care au început să circule pe internet, se poate vedea că Clara Chia Marti face deja parte din familia lui Gerard Pique. În orice moment tânăra este foarte fericită. Se pare că aceasta se înțelege bine chiar și cu mama fostului fotbalist.


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro