Reclamă

A păși într-un nou an trebuie să aducă în inimile tuturor un motiv în plus de recunoștință.  Pentru ca parcursul nostru prin următoarele luni să fie unul cu folos, trebuie să ținem cont de câteva lucruri importante. Deși pentru mulți astfel de practici sunt considerate învechite, totuși de-a lungul anilor și-au arătat însemnătatea. Lidia Fecioru îți spune care sunt lucrurile total interzise la începutul de an.

Lidia Fecioru, sfaturi pentru un an plin de împliniri

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai renumiți bioenergoterapeuți din România. Aceasta este extrem de îndrăgită de publicul larg, mai ales pentru sfaturile legate de viață. Pentru intrarea într-un nou an, Lidia Fecioru a avut câteva sfaturi prețioase de împărtășit.

Cum câștigi un an în plus de viață

Lidia Fecioru a făcut dezvăluiri legate de lucrurile pe care trebuie să le prioritizăm în noul an. Se pare că în acest sens, primele 7 sile sunt esențiale pentru ceea ce construim cu propriile mâini. Aceste lucruri ne vor defini viața pe parcursul întregului an.

Lidia Fecioru este se părere că tot în această perioadă îți poți adăuga un an în plus la buchetul vieții? Cum? Făcând pace cu un dușman sau reluând legătura cu un prieten din trecut.

Pentru ca efectele acestui context să fie ulterior vizibile, este important să facem un astfel de gest cu sufletul deschis.

Bioenergoterapeutul susține că putem atrage abundența financiară, dar avem la îndemână și posibilitatea de a șterge lucrurile negative din anul trecut. La prima ninsoare susține specialistul ne putem spăla fața cu fulgii de zăpadă.

Nu ai voie să cumperi mărunțișuri

Pentru a avea parte de prosperitate în noul an, fiecare persoană ar trebui să se ferească de cheltuielile mărunte în primele zile ale lunii Ianuarie. De asemenea, Lidia Fecioru susține că nu ar trebui să achiziționăm în această perioadă pieptene sau curea nouă. De asemenea nu trebuie să coși nasturi pe hainele vechi.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro