Reclamă

Este Ajun de Crăciun, ziua când se fac cadouri celor dragi. Poți face pe oricine fericit cu lucruri simple, dar utile. Puțină imaginație, câțiva lei și gata. Vă împărtășim 3 idei originale pentru cadouri de Crăciun, Anul Nou, zile de naștere și în orice altă perioadă a anului.

3 idei de cadouri sub 100 lei

Cărți de sfaturi practice: în casă, micile sfaturi și rețete ale bunicii sunt întotdeauna foarte utile pentru a face o mulțime de lucruri care fac viața de zi cu zi mai ușoară. În cărțile de sfaturi practice veți găsi idei noi pentru gătit, gospodărie, grădinărit, bricolaj și așa mai departe.

Sursa: Social media

Astfel de cărți sunt o adevărată comoară pentru cei care știu cum să le folosească. Dacă îi oferiți unul unui prieten sau unei rude, veți contribui la cunoștințele sale generale și îi veți ușura viața de zi cu zi în multe feluri. Prețul acestui cadou este de aproximativ 50 de lei.

Lumânări parfumate: de secole, lumânările sunt cunoscute pentru proprietățile lor relaxante și liniștitoare. Aprindeți lumânări parfumate în timpul băii, în camera de zi sau oriunde în casă. Vă va ajuta să vă înveseliți atmosfera. Unele lumânări pot fi chiar personalizate. În magazine sunt disponibile mai multe parfumuri. Dăruiește-le celor dragi, dar, mai ales, alege lumânări naturale și non-toxice. Prețul acestui cadou este de aproximativ 60 lei.

O cutie de îngrijire facială: Dacă doriți să faceți o impresie bună cu un cadou original și ieftin, vă sugerăm și o cutie de îngrijire facială; ideală atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acest cadou valorează în medie 75 lei în parfumerii sau online.

Asta e! Aveți în mână cărțile pentru a-i face fericiți pe cei dragi. Desigur, există multe lucruri utile la care vă puteți gândi să le oferiți drept cadouri cu un buget relativ mic:

Un sfeșnic care este atât decorativ, cât și practic pentru a plasa lumânări și a crea o atmosferă romantică.
Parfum, pentru că tuturor le place să miroasă bine.
Cearșafurile din mătase, foarte plăcute la atingere și recomandate pentru un somn liniștit, deoarece mătasea menține conținutul natural de umiditate al pielii în timpul nopții.
Un gadget Bluetooth pentru a asculta muzică în orice moment.
Un joc de societate ar fi, de asemenea, un cadou util pentru prietenii și familia ta. O modalitate de a crea oportunități pentru ca toată lumea să se reunească și să se distreze și să se bucure de un timp plăcut.


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro