Reclamă

Astrele sunt pline de surprize, iar luna decembrie este o lună a schimbării, în care ne uităm în spate, analizăm, și decidem ce vrem să păstrăm cu noi în anul ce o să vină. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie pentru ziua de 15 decembrie 2022.

Horoscop 15 decembrie 2022

Berbec

Astăzi vei avea parte de experiențe plăcute alături de cei dragi și vei uita de responsabilități. Totuși, atitudinea asta ar putea crea tensiuni între tine și partenerul de viață. De ceva vreme ți-ai ignorat îndatoririle casnice, iar acest lucru a început să fie deranjant. Spre finalul zilei, așteaptă-te la discuții în contradictoriu.

Taur

Ai parte de o situație financiară foarte bună în ultima perioadă și poate a venit timpul să oferi bucurie și oamenilor din jur. Te gândești tot mai serios să te apuci de voluntariat sau să faci un gest caritabil pentru cineva care chiar are nevoie.

Gemeni

Ești ușor iritabil astăzi și te arunci în certuri stupide, pe care mai târziu le vei regreta. Stai departe de decizii la locul de muncă sau în afaceri și asigură-te că te odihnești suficient. E o perioadă dificilă și pentru cei singuri, care din cauza programului încărcat nu reușesc să iasă și să cunoască pe cineva nou. Și până nu schimbi ceva, situația va rămâne la fel.

Rac

Te cerți cu o persoană dragă ție și asta îți strică toată ziua. Te-ai enervat și în momentele de furie ai aruncat cu cuvinte, chiar dacă a fost vorba de o simplă neînțelegere. Caută împăcarea cât mai curând! Nu e nevoie să fii orgolios din orice și de data asta chiar nu ai dreptate.

Leu

Este ziua perfectă pentru cei singuri să iasă în lume și să cunoască oameni noi. Și, coincidență, ai și oportunitatea să faci asta, căci vei primi o invitație neașteptată. Astrele te-au înconjurat cu energie pozitivă, așa că cu siguranță vei atrage pe cineva special în viața ta.

Fecioară

Pentru că ești agitat, ai tendința să crezi că oamenii din jur sunt împotriva ta. Încearcă să te rupi de problemele de la muncă și astăzi când ajungi acasă să petreci câteva ore alături de partenerul de viață. În final, s-ar putea chiar să discutați despre ce te apasă și să primești ajutorul de care ai nevoie.

Balanță

Ești atât de fericit astăzi, că nicio veste proastă nu poate să-ți strice starea. Și partea cea mai bună este că pe plan financiar te așteaptă o mare bucurie. Vei primi o sumă de bani neașteptată, fie sub formă de cadou, fie sub forma unui împrumut înapoiat de la o persoană pe care ai ajutat-o.

Scorpion

Deși dai randament maxim la locul de muncă, oboseala te prinde din urmă, iar nopțile în care nu ai dormit suficient își spun cuvântul. Nici vremea rece de afară nu te ajută, așa că curând s-ar putea să ajungi la medic. Nu-ți ignora corpul atunci când îți dă semne că sunt probleme.

Săgetător

Nativii în săgetător care au propria afacere se vor bucura azi de un mare succes. E vorba de ceva pentru care ai lucrat mult și pentru care chiar ai făcut sacrificii. Totuși, nu te entuziasma prea tare atunci când vine vorba de bani. Chiar dacă îi primești, nu înseamnă că trebuie să dai buzna în magazine.

Capricorn

Ești implicat de ceva vreme într-o relație, dar simți că ceva nu merge bine pentru tine. Iar asta te dă peste cap cu totul, atât la locul de muncă, cât și în timpul liber. Independent cum ești, vrei să rezolvi singur problema, dar uiți că e o situație pentru doi. Așează-te la masă cu partenerul tău și discutați împreună.

Vărsător

Vrei schimbări și le vrei acum, iar asta te-ar putea împinge să iei decizii pripite. Stai departe de investiții și de afaceri. Nu e un moment bun să riști atunci când vine vorba de bani.

Pești

Problemele cu banii te dau peste cap și provoacă discuții între tine și partenerul de viață. Iar faptul că aveți cheltuieli mari luna asta nu ajută deloc. Ia în considerare ca în loc să vă certați, să găsiți o variantă prin care să vă majorați veniturile. Poate chiar să-ți urmezi pasiunea și să-și deschizi propria afacere.

 


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro