Reclamă

Incident șocant într-un spital din Elveția. O femeie în vârstă de 20 de ani a intrat într-un spital și a furat un bebeluș, chiar de sub nasul medicilor. După ce a dus copilul acasă, tânăra a fost reținută de autorități.

Evenimentul șocant s-a petrecut în orașul Lucerna din Elveția. Fata în vârstă de doar 20 de ani a reușit să se furișeze în Spitalul Cantonal din oraș și să ajungă până la secția de nou-născuți.

Nu mult ia trebuit până să-l ia în brațe pe unul dintre micuți și să fugă cu el. Se pare că femeia a reușit să păcălească personalul de pază și pe ceilalți angajați ai instituției sanitare pentru că s-a îmbrăcat în asistentă.

Fără să stea pe gânduri, a pornit direct spre casă. Înainte însă, și-a sunat cumnata și a informat-o că a născut și că se va întoarce acasă cu copilul.

Soția fratelui femeii a rămas însă fără cuvinte atunci când l-a văzut pe micuț. Se pare că tânăra nu-l protejase împotriva vremii reci de acasă după ce l-a răpit, iar starea lui de sănătate era pusă în pericol.

Îl ținea în brațe. Era total hipotermic și avea buzele albastre. La început nu eram sigură dacă mai trăia., a relatat femeia.

Polițiștii au reușit s-o găsească pe tânără și pe bebelușul răpit

La 2 zile după răpire, polițiștii au reușit să o găsească pe tânără și să o rețină. Copilul a fost readus la spital, unde cadrele medicale i-au făcut analize și s-au asigurat că nu-i este pusă viața în pericol.

Cât despre motivele pentru care fata de 20 de ani a recurs la un asemenea gest disperat, poliția nu a transmis încă nicio informație.

Totuși, cumnata ei a transmis că aceasta a trecut prin momente deosebit de dificile și că a trecut cu greu peste asta. Mai presus de orice, de se pare că femeia își dorea un bebeluș.

A suferit mult și nu și-a dorit nimic mai mult decât un copil al ei. Este cel mai rău lucru pe care l-a putut face. Vreau să le cer scuze părinților. Ne pare rău pentru ceea ce au trebuit să treacă, a declarat aceasta.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro