Reclamă

Fostul premier al României, Victor Ponta, a povestit o întâmplare șocantă pe care a trăit-o alături de președintele Klaus Iohannis. Este de-a râsul, plânsul, ceea ce a făcut șeful statului.  

Invitat la Gândul Live, Victor Ponta a vorbit despre mai multe subiecte importante. De asemenea, politicianul a povestit o întâmplare complet neașteptată care a avut loc în urmă cu mulți ani. El a povestit cum a aflat că a fost trimis în judecată, în urmă cu mulți ani, de la președintele Klaus Iohannis.   

Cum a aflat Victor Ponta că a fost trimis în judecată de DNA de la Klaus Iohannis

Pe vremea când era premier al României, procurorii anticorupție l-au trimis în judecată pe Victor Ponta pentru mai multe infracțiuni. Politicianul nu a știut că DNA a luat această decizie, însă a aflat totul de la președintele Klaus Iohannis, într-un mod destul de amuzant.  

În timpul unei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare al Țării (CSAT), Klaus Iohannis i-a dat un bilețel lui Victor Ponta, prin care îl anunța că a fost trimis în judecată.  

„Și așa am aflat și atunci am zis ”Bun, deci, e ca ăla care află condamnarea, dar n-a aflat dacă e cu spânzurătoare, cu împușcătură, cu toporul”, a declarat Victor Ponta. 

Fostul premier al României, Victor Ponta, a povestit o întâmplare șocantă pe care a trăit-o alături de președintele Klaus Iohannis. Este de-a râsul, plânsul, ceea ce a făcut șeful statului.  
captură tv

De asemenea, politicianul a vorbit și despre alegerile prezidențiale din anul 2014, atunci când a candidat împotriva lui Klaus Iohannis. Ponta acuză că după aceste alegeri, în 2015, i s-a deschis un dosar în care nu s-a luat nicio decizie nici până în ziua de azi.  

Victor Ponta: Am făcut greșeala să candidez împotriva lui Iohannis

„Dacă mă lua pentru terorism sau pentru crime împotriva umanității se închidea mai repede”, a mai spus Victor Ponta.  

În anul 2015, procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Victor Ponta, fiind acuzat de 17 infracțiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și spălare a banilor. În același dosar au mai fost trimise în judecată și alte persoane, printre care senatorul Dan Șova.  


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro