Considerată cea mai populară aplicație de mesagerie instantanee din lume, WhatsApp ascunde multe trucuri și funcții secrete care sunt adesea necunoscute de utilizatori.

Să luăm, de exemplu, conceptul de blocare: toată lumea știe că este posibil să blochezi un contact. Dacă sunteți victima acestui lucru, este dificil să știți imediat.

Deși funcția de trimitere a mesajelor rămâne intactă, textele nu vor fi transmise, iar apelurile vor fi în zadar. Dar știați că este încă posibil să trimiteți un mesaj unui contact care v-a blocat? Acesta este un truc pe care nu mulți oameni îl cunosc. Aflați cum funcționează.

Cum să trimiteți un mesaj cuiva care v-a blocat pe WhatsApp?

Sursa: Social media

Până în prezent, mulți oameni credeau că nu există alternativă la această situație specială. Ei bine, se pare că unii oameni inteligenți au reușit să ocolească problema.

Pe cont este împărtășită în mod regulat o listă de sfaturi și tutoriale pentru a ajuta utilizatorii mai puțin experimentați să își gestioneze mai bine smartphone-urile și aplicațiile populare.

Te simți neputincios și resemnat în fața situației. Până în prezent, mulți oameni credeau că nu există alternativă la această situație specială. Ei bine, se pare că unii oameni inteligenți au reușit să ocolească problema.

Procedura este foarte simplă:

Mai întâi, ștergeți contul de WhatsApp, apoi conectați-vă din nou. Pentru a vă reactiva contul, deschideți pur și simplu WhatsApp pe telefonul mobil și urmați instrucțiunile. După ce ați configurat această opțiune, puteți trimite direct un mesaj oricărei persoane care v-a blocat. Atâta timp cât v-ați șters și reactivat contul, nu mai sunteți considerat un contact blocat!

Metoda alternativă: Creați un grup fals pe WhatsApp

Există o altă modalitate de a trimite un mesaj unui contact care v-a blocat. Dar pentru asta, ai nevoie de puțin ajutor: roagă un prieten pe care îl ai în comun să te ajute. Cereți-i complicelui dvs. să creeze un nou grup pe WhatsApp. Aceștia ar trebui să vă adauge și să invite persoana respectivă să se alăture grupului.