Reclamă

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a venit cu un nou sfat pentru sezonul rece. Urmează perioada răcelilor, a infecțiilor, virozelor, iar toate aceste se pot rezolva cu ajutorul unei legume banale pe care toată lumea o are în casă. Potrivit acesteia, ceapa este arma secretă care face minuni în cazul oricărui tip de infecție.

Lidia Fecioru are leacul pentru cei care în următoarea perioadă se vor confrunta cu virozele specifice perioadei. Aceasta spune că în sezonul rece aliatul cel mai bun este ceapa. Se pare că această legumă este supranumită „ucigașul infecției” și ar face minuni. Pe lângă clasicul ceai de ceapă, bioenergoterapeutul a explicat în detaliu cum putem folosi ceapa pentru a scăpa de orice problemă.

„Ceapa vindecă foarte bine. Pentru că de la ea scade temperatura, ajută dacă doare urechea, dacă tuşim foarte tare. Practic, ceapa este ucigaşul infecţiilor, aşa i se spune. Dacă copiii fac otită, mai ales în această perioadă… Luăm mijlocul din ceapă, dar nu tăiem capătul, ca să nu se desfacă. Tăiem pe jumătate şi îl introducem peste noapte în ureche. Pot face asta şi cei mari, atunci când au nevoie. Atenţie! Bucăţica de ceapă nu trebuie să intre adânc în ureche.

Sau, ca să fim mai siguri, putem da ceapa prin maşina de tocat. O punem într-o bucăţică de tifon şi apoi turnăm o picătura în ureche, prin acel tifon. Este verificat de mine, e miraculoasă ceapa. Sau se amestecă ceapa, cu miere, o linguriţă de oţet, se pun în tifon şi se ţin la nivelul gâtului. A doua zi, rupe tusea. Practic, face minuni ceapa”, a declarat Lidia Fecioru, potrivit antena3.ro.

Lidia Fecioru prezintă leguma care te scapă de orice infecție! Otita, răceala sau alte afecțiuni nu rezistă în fața ei
Social media

Adio durei de cap

De asemene, Lidia Fecioru are soluția și pentru cei care se confruntă cu enervantele dureri de cap sau orice tip de durere. Tot disconfortul va dispărea dacă o să utilizeze câteva comprese cu apă sărată. Acestea ajută și calmează instantaneu durerea.

„Leacul este simplu. De pildă, eu, în această perioadă, am avut dureri de cap. M-au ajutat foarte mult compresele cu apă sărată. Se cumpără apă distilată sau apă normală pe care o fierbem. La un litru de apă se pun trei linguri de sare. Nu trebuie să fie foarte foarte tare, dar nici foarte slabă. Se fac compresele. Se pot pune chiar şi pe burtă sau pe coate.

Când avem o durere de intestine sau infecţie urinară. Putem pune compresele şi pe burtă, ceafă, frunte. Ne ajută foarte mult. Sunt nemaipomenite.”, a mai spus Lidia Fecioru.


Reclamă

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro