Florin Ristei a fost mereu un artist asumat, mai ales când a venit vorba de alegerile lui.

De-a lungul carierei, acesta a fost pus în fel de fel de situații care nu au făcut decât să-l responsabilizeze. La un an de când a cerut-o în căsătorie pe Naomi, Ristei este mai sincer ca niciodată și recunoaște ce nu ar împărți cu nimeni, niciodată.

Florin Ristei este prezent pe scenă de o viață. Artistul poate spune că muzica l-a ales pe el și nu invers. În ciuda faptului că a avut o pauză destul de lungă de la muzică, acesta a revenit cu forțe proaspete pe scena „X Factor”. După ce a câștigat concursul, cariera lui a luat o altă întorsătură.

În prezent, Florin se bucură de succes mai mult ca niciodată, deși piesele lui nu ajung pe radio. Artistul a recunoscut că el compune piese pe care le simte în totalitate și care ajung inimile fanilor. Piesele pe radio nu sunt unul dintre scopurile lui și, tocmai de aceea, nu se frustrează când nu le aude pe cele mai ascultate frecvențe.

Ce nu ar împărți Florin Ristei niciodată. Răspunsul care o va supăra pe iubita lui, Naomi
Social media

Florin Ristei este foarte posesiv

Tot „X Factor” se pare că i-a adus noroc și pe plan personal. În primul în calitate de jurat, lui Florin i s-au aliniat chakrele, așa cum a spus Loredana Groza. În fața artistului a apărut Naomi, o artistă din Marea Britanie care i-a sucit mințile lui Ristei instant. Deși nu a făcut parte din echipa lui, Naomi s-a asigurat că va intra, pentru totdeauna, în viața lui Florin Ristei.

Cei doi s-au logodit în mare secret, anul trecut. Nici Naomi și nici Ristei nu au făcut un mare eveniment din asta. Cei doi au ales să se bucure în intimitate de asta. Și pentru că tot a venit vorba de intimitate, Ristei mai are un lucru pe care nu suportă să-l împartă cu alții.

„Nu aș împărți niciodată prima gură din mâncarea pe care o am în față. Să nu-mi iei din farfurie ceva. Sau să nu-mi despachetezi cadoul pe care l-am primit.”