Reclamă

Vacanțele în România pot fi cu siguranță reușite. Dacă ești pasionat de drumeții, sau vrei să te bucuri de liniștea din vârf de munte, toate pot fi la îndemâna turistului. Țara noastră are numeroase destinații ideale pentru concedii în familie, romantice sau chiar alături de gașca ta de prieteni.

Cel mai spectaculos resort cu apă termală

Balvanyos

Cu siguranță ai auzit măcar odată de micul colț de rai din județul Covasna. Stațiunea balneoclimaterică Balvanyos se află în apropiere de Târgul Secuiesc. Aceasta are numeroase izvoare cu apă minerală. În zonă, doritorii găsesc unul dintre cele mai spectaculoase resorturi. Puteți avea parte de un sejur se vis într-un cadru de poveste. Cu atât mai mult în sezonul rece, experiența va fi una pe măsură.

Cisnădioara

Pensiune din Cisnădioara

Dacă ești pasionat de autentic și rustic, trebuie neapărat să ajungi în județul Sibiu. Orășelele Cisnădioara și Cisnădie te vor trimite cu gândul la perioada în care sașii le-au locuit și însuflețit. Din fericire puțin din atmosfera de atunci este purtată parcă pe străzile celor două localități. Poți găsi aici cazări ieftine, cu piscină chiar.

Hunedoara, tărâm de poveste

Chiar dacă pare o destinație îndepărtată parcă de Capitală, drumul până la Hunedoara va merita cu siguranță. Dacă alegi să îți planifici următoarea vacanță în această zonă este ideal să îți faci o listă cu obiectivele pe care ar trebui să le vezi.

Parcul Național Retezat

Începând cu Hunedoara, unde te poți bucura de o experiență încărcată de istorie, și continuând cu celelalte orașe ale județului, vei avea parte de un periplu pe cinste. Parcul Național Retezat, orașele Deva și Simeria sunt alte trei puncte de atracție ale județului. Vei descoperi locuri încărcate de istorie, localnici primitori și mâncare delicioasă.

De altfel, dacă tot ajungi în această parte a țării, trebuie să faci măcar un popas la Geoagiu Băi. De altfel, în această zonă te poți caza la prețuri extrem de avantajoase.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro