Reclamă

   A avut invitați de mai multe naționalități, astfel că a ținut să aibă pe masă preparate specifice pentru fiecare. În centrul atenției a fost un dulce românesc preparat în cazul pomenirii celor trecuți în veșnicie, coliva.

De altfel, invitații s-au delectat și cu preparate specifice indiene, americane, dar cu și un strop de gust franțuzesc.

Milionarii în frunte cu Elon Musk au desfăcut șampanii scumpe și s-au bucurat de cadrul special din inima Transilvaniei.

Meniu în alb și negru

Meniul de la petrecerea lui Musk a purtat denumirea „Draculinarius” și a fost conceput special pentru eveniment. Proprietarul Tesla și-a dorit ca acesta să aibă două culori și să amintească de faimoasa legendă a lui Dracula.

Meniu în alb și negru

Meniul de la petrecerea lui Musk a purtat denumirea „Draculinarius” și a fost conceput special pentru eveniment. Proprietarul Tesla și-a dorit ca acesta să aibă două culori și să amintească de faimoasa legendă a lui Dracula.

Maestrul bucătar care a realizat spectaculoasele preparate este Daniela Graura. Originară din Brașov, aceasta are o experiență notabilă în domeniul culinar.

Drept dovadă, chef-ul a trebui să reinterpreteze la cererea organizatorilor, coliva. Desertul a fost printre cele preferate de pe masa milionarilor de top ai lumii.

Spectacol de groază pentru Elon Musk și invitații lui

Petrecerea desfășurată în mare secret la Castelul Bran a început în jurul orei 21:00. După ce au cinat, invitații au vizualizat un spectacol aparte pus în scenă într-un loc neobișnuit.

Lumini și sunete înspăimântătoare au fost proiectate și au răsunat într-o galerie abandonată de lângă castel. În apropierea acesteia este localizată de altfel și o fântână veche. Scenariul „creepy” a fost pus la cale de către organizatorii evenimentului anului.

După acest moment, oaspeții s-au mutat în curtea castelului, acolo unde au petrecut până în zorii zilei.

Invitații au fost cazați la o pensiune din apropierea Castelului Bran.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro