Reclamă

Un bărbat a fost prins după ce 18 ani a condus mașina, deși avea permisul anulat. Oricât de bizar ți s-ar părea, acest lucru s-a întâmplat chiar în România. Dacă nu ar fi fost sesizate autoritățile, probabil mai treceau câțiva ani până și-ar fi dat seama cineva. 

Un bărbat din județul Prahova s-a urcat la volan și după ce i-a fost anulat permisul, în urmă cu 18 ani. Acesta conducea zilnic, iar în toți acești ani, nimeni nu s-a sesizat. Vecinii săi, dar și polițiștii din comună știau despre acest fapt, dar au preferat să tacă.

Când totul a devenit mult mai serios, deși au trecut aproape două decenii, au început să vorbească. Câțiva vecini au început să aduce probe pentru a merge mai departe la poliție. Aceștia l-au filmat pe bărbat în timp ce conducea mașina.

Social media

Pare a fi un record demn de a intra la modele de „așa nu”, dar trebuie luat în seamă. Bărbatul i-a deranjat pe vecini cu tupeul pe care îl avea și ei au ales să-i vină de hac.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro