Reclamă

„Meriți să fii surprins” este motto-ul supermarketului Lidl, care nu încetează să-și uimească clienții prin raportul calitate/preț al produselor sale. Dar mulți clienți nu sunt conștienți de această caracteristică ascunsă a cărucioarelor din acest hypermarket.

Pentru a facilita achizițiile pentru clienții săi, această companie germană de distribuție a dezvoltat cărucioare cu o funcție despre care puțini oameni o cunosc.

Care este funcția ascunsă a cărucioarelor de la Lidl?

Lidl a devenit  un brand foarte popular pentru că îmbină produse de calitate cu prețuri mici, iar tocmai din această cauză este unul dintre magazinele preferate atât de români, cât și de străini. Trebuie să știți că, coșurile de cumpărături de la Lidl au o caracteristică ascunsă pe care o vom împărtăși cu cititorii substantial.ro în acest articol.

Sursa: Social media

Lidl pune la dispoziție clienților săi cărucioare funcționale, care sunt  schimbate în mod regulat pentru a satisface nevoile acestora.  Compania a decis să adauge o nouă caracteristică care deservește clienților săi. Această funcție se află chiar sub cărucior și vă permite să vă stocați cumpărăturile într-un mod simplificat.

Marca germană a amenajat un sertar glisant la roțile din spate pentru a avea mai mult spațiu  atunci când îți faci cumpărăturile. Este ideal pentru depozitarea baxurilor cu apă. Această funcție a fost concepută pentru a vă ajuta, deoarece nu va mai fi nevoie să ridicați greutăți mari pentru a le pune în cărucior. Tot ce trebuie să faceți este să le mutați de pe raftul de jos în spațiul de la roțile din spate ale coșului de cumpărături.

Această soluție poate fi cu adevărat utilă persoanelor în vârstă sau persoanelor care nu pot transporta o încărcătură prea grea cu riscul de a se răni.

În plus, la casă, nu trebuie să scoți articolele care se află pe sertarul extensibil. Casiera poate scana codurile produselor tale plasate pe coș fără un efort suplimentar.


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro