În urmă cu doar câteva luni, Adriana Bahmuțeanu a făcut un pas important.

Aceasta și partenerul ei s-au logodit și a anunța că în curând va urma și nunta. Cei doi și-au făcut publică relația cu ocazia logodnei și spun că sunt mai fericiți ca niciodată. Vedeta s-a integrat perfect în familia lui George Restivan și chiar și-a cunoscut și viitoarea soacră.

Adriana Bahmuțeanu a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat relația cu George Restivan. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul lui Carmen Harra și s-au îndrăgostit imediat. Sentimentele au fost atât de puternice încât, la scurt timp, bărbatul a decis să renunțe la viața din California și să se mute în România, alături de fiul lui și noua iubită.

Acum, cei trei locuiesc împreună, iar Adriana Bahmuțeanu a reușit să îl cucerească pe fiului iubitului ei. Acesta deja îi spune mamă. Mai mult, se pare că vedeta se înțelege bine și cu viitoarea soacră. Cel două nu s-au întâlnit încă, dar vorbesc adesea prin videocall.

„Vorbim la telefon, ne vedem video. Deocamdată nu ne-am cunoscut fizic, ne-am cunoscut așa, virtual. Dar e o femeie de treabă și o femeie greu încercată. A avut puterea să facă niște schimbări. Nu e ușor la 70 de ani să te apuci să înveți engleză. Să dai examene pentru cetățenie. E o minte deschisă, ceea ce e foarte important. O aștept aici, în România!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit WOWbiz.ro.

(CITEȘTE ȘI: Adriana Bahmuțeanu a reușit să îl cucerească pe fiul iubitului ei. Băiatul le-a dat binecuvântarea. „Îmi zice mamă…”)

Adriana Bahțeanu a dat din casă! Cum se înțelege vedeta cu viitoare soacră
Social media

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta

Deși spunea că în scurt timp va urma și nunta, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au decis să amâne evenimentul. Cei doi au hotărât să mai aștepte pentru că ultima perioadă a fost destul de încărcată. Fiul lui George Restivan se confruntă cu unele probleme de sănătate, iar cei doi vor mai întâi să îl vadă pe acesta bine.

De asemenea, au luat în calcul și vremurile grele, iar criza financiară ce urmează nu oferă tocmai contextul ideal pentru o nuntă. Mai mult, cei doi nu s-ar putea căsători în absența lui Carmen Harra, cea care le-a făcut cunoștință.

„Acum ne concentrăm mult pe Blake, pe băiețel. Să îl punem pe picioare cu școala și apoi ne ocupăm de noi. Ar fi fost din partea noastră să fim egoiști să facem nunta. Am simțit ca părinți să îl punem pe el pe primul loc. Să fie bine. Dacă avem satisfacția că el e bine, atunci putem să ne mutăm la următorul pas. Așa mi se pare normal. Am fost cu el la niște medici. La un moment dat i-am făcut și o operație de amigdale. Deci au fost niște probleme de rezolvat.

Nici nu e momentul acum cu criza asta financiară. Nu o să vină nimeni la nuntă. Mai avem un motiv pentru care mai stăm un pic. O așteptăm și pe Carmen Harra să vină în România. Cred că de fapt acesta este motivul cel mai puternic. Nu putem să facem nunta fără ea.” , a declarat George Restivan.