Reclamă

Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea este medic primar Neurochirurgie şi Director Știinţific al Spitalului Clinic SANADOR și unul dintre cei mai buni medici din țara noastră. În cadrul unui interviu pe care l-a oferit, medicul a vorbit despre beneficiile ceaiului, însă ceaiul verde este pe primul loc. 

Doctorul Alexandru Vlad Ciurea a explicat povestit experiența sa din Japonia și India, țările în care există cei mai mulți consumatori de ceai. Specialistul a explicat că ceaiul verde este un adevărat ajutor pentru căile urinare.

Ceaiul verde, minune pentru organism

Specialistul a explicat că ceaiul verde este unul dintre cele mai consumate și mai benefice.

„Am fost de vreo șapte ori în Japonia şi în India de vreo trei ori. I-am văzut pe japonezi cu ceaiul verde, ei nu prea beau cafea.

Am văzut oameni foarte educaţi, cadre universitare, care beau ceai verde. Am citit un articol în care se spunea că ceaiul verde este bun şi pentru căile urinare.

Nu ştiu care este adevărul, însă sigur e bun pentru creier. Desface anumite legături între celulele nervoase, plus hidratarea pe care o dă”, a declarat medicul, potrivit antena3.ro.

Pixabay

Ești iubitor de ciocolată? Dacă da, iată cum ar trebui să o consumi

Ciocolata se află în top atunci când vine vorba de dulce. Pe majoritatea dintre noi ne ajută și simțim nevoia să o consumăm în momentele de stres. Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea avertizează că ciocolata amăruie cu o concentrație mare de cacao este cea mai sănătoasă.

„Dacă sunteți iubitori de ciocolată, recomand ciocolata amăruie, cu o concentrație cât mai ridicată de cacao. Vă sfătuiesc să renunțați la acele combinații de ciocolată cu umpluturi, siropuri, creme sau arome diverse: sunt „poveri” care se metabolizează greu.

Ciocolata amăruie păstrează totuși acel gust original și nealterat de cacao”, a adăugat Vlad Ciurea, potrivit sursei menționate anterior.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro