Ni se vorbește adesea despre metodele de precauție pe care să le luăm în cazul unei explozii de bombe nucleare.

Însă, ți-ai imaginat cum arată, de fapt aceasta când se declanșează? Ei bine, pe TikTok a apărut un scurt videoclip în care ni se arată un experiment virtual în cazul în care are loc o explozie. Ai curajul să te uiți?

Cum se desfășoară o bombă nucleară! Vei tremura de frică atunci când vei vedea imaginile

În urma acestui experiment, oamenii au rămas înspăimântați. Pe TikTok circulă un video cu un experiment care ne arată cum ar arăta în realitate explozia unei bombe nucleare. Am întâlnit deseori indicații și contraindicații în cazul unui astfel de eveniment, dar nimeni nu și-a putut închipui cum ar arăta, de fapt, o astfel de tragedie. Ei bine, în imaginile de mai jos puteți observa cum apare o „minge” de foc ce ar putea distruge o întreagă lume.

Totul pornește de la acele raze de lumini care aparent nu par periculoase, iar apoi totul se transformă într-un adevărat dezastru natural. Evenimentul se petrece deasupra pământului și îți dă impresia că cerul e pe cale să ia foc. Prezența la punctul zero al unei asemenea explozii înseamnă moarte pe loc și nu e de glumă! Bombele nucleare au puterea de a produce pagube colosale și pot avea extrem de multe victime. Te lăsăm să te convingi urmărind clipul de mai jos. Atenție! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

@dec0421 Horrible Experiment Of Nuclear Bomb ?? #virtualreality #virtual #foryoupage #foryou #trending #viral #fyp @TikTok ♬ original sound – Shahbaz

Ghid de supraviețuire în cazul unei explozii nucleare

  • Intrați în cea mai apropiată clădire pentru a vă feri de radiații.
  • Aruncați imediat hainele de pe voi dacă ați fost afară și ați luat contact cu radiațiile.
  • Aveți grijă să vă procurați hrană până când autoritățile vor veni cu instrucțiuni.
  • Trebuie să aveți la îndemână lanterne.
  • Nu blocați liniile de telecomunicații cu apeluri care nu folosesc la nimic.