Reclamă

Anamaria Prodan o iubit-o nespus de mult pe mama sa iar, pentru parastasul său a făcut ceva neașteptat. Impresara a întins câteva mese pe una dintre aleile cimitirului Bellu, a avut mâncare, dar și artiști care să comemoreze această zi tristă. 

Anamaria Prodan a organizat un mare eveniment chiar la cimitirul Bellu, unde se odihnește mama sa. Ea ar fi împlinit 75 de ani dacă nu ar fi fost răpusă de o boală care a măcinat-o mai mulți ani. Cântăreața de muzică populară a fost iubită de public, dar și de colegii de breaslă, iar câțiva dintre ei și-au făcut apariția.

Impresara a cerut să fie prezente mai multe boxe unde să fie puse piesele mamei sale. La parastas și-au făcut apariția interpreți de seamă, printre care Elena Merișoreanu, Corina Gheorghe, Ștefania Rareș sau Constantin Măgureanu.

 

@lucutar.gabriela #5pasidebine #misiuneatiktok #vedeteromania #antenastars #kanald #romaniatv #anamariaprodan ♬ sunet original – Lucutar Gabriela

Pe lângă artiști, a existat și un cor ce nu a lăsat niciun moment de liniște. Elena Merișoreanu a compus o piesă în memoria Ionelei Prodan. Impresara a fost tot timpul tăcută și a stat mai mult cu privirea în jos. Ea a avut alături prietenii apropiați, dar și familia.

„Am vorbit cu doamna Elena Merișoreanu și mi-a spus că i-a chemat pe Corina Gheorghe, Ștefania Rareș, Constantin Măgureanu, Ionuț Sidău, Petrică Pană, Valeria Arnăutu, Mărioara Man, Mărioara Lincan, Ruxandra Pitulice, Marin Cornea, Ilie Roșu și alții. Toți au confirmat că vor veni, iar Maria Cârneci așteptăm să confirme.

Va fi și cor, vom instala și o stație de sonorizare, tragem curent, am primit și aprobările necesare. Vor cânta toți câte o piesă, două în memoria Ionelei Prodan. Ionuț Sidău, cel care imită vocea artiștilor de muzică populară, va face o piesă de-ale Ionelei Prodan, ca și când ar fi ea acolo. Elena Merișoreanu va cânta Fetele mele…”, a declarat Gabriela Lucuțar pentru Fanatatik.ro.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro