Reclamă

Kamara îi este alături fiului său diagnosticat cu o boală degenerativă, tetrapareză spastică. Leon are mari dificultăți în ceea ce privește folosirea membrelor sale, dar face eforturi uriașe. 

Kamara a avut o veste bună pentru urmăritorii săi din mediul online. Cântărețul a postat un videoclip în care fiul său se poate ridica singur în genunchi și reușește să-și păstreze echilibrul câteva secunde.

CITEȘTE ȘI: Marisa Paloma are probleme cu micuța ei, Iris. Ce a pățit fiica sa

Tatăl își susține fiul și nu-l lasă la greu. El și soția sa îl încurajează continuu și îi explică cât mai mult ce are de făcut pentru recuperare. Micuțul Leon are o voință de fier și își dorește să se vindece. Fanii au fost extrem de încântați la vederea secvențelor și au lăsat o mulțime de comentarii de apreciere.

„Un progres uriaș. Leon se ridică singur în genunchi și își păstrează echilibrul.”, a scris Kamara.

@kamaraalbnegru #family #fyp #romania #leon #foryoupage #kamara #oananoire #tatalsifiul #foryou #fight @tatalsifiul ♬ son original – . K A M A R A .

Kamara îi adresează multe încurajări și felicitări fiului său. Vorbește mult cu el, iar Leon îi răspunde la întrebările sale. La final este un moment emoționat când artistul îi ia de mână și el o sărută, având lacrimi în ochi datorită celor întâmplate.

„Haide sus, bravo iubitule, bravo, acum te așezi calm. Încă o dată, haide. Sus, sus, ține echilibrul. Cine este cel mai tare campion? Ai făcut o grămadă de repetări. Te felicit. Ești fantastic. Frumosul meu, iubirea mea. Minunatul meu, tu ești dragostea mea adevărată. Bravo! Dragostea mea, te iubesc mult, prințul lui tati!”, îi spune Kamara fiului său.

Kamara și soția sa au plătit o mulțime de bani pentru operațiile fiului lor

Micuțul Leon a trecut prin mai multe operații de-a lungul anilor. Ultima dintre ele a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Costurile pentru ele, cât și pentru recuperare și tratament sunt costisitoare. Kamara și soția sa au pierdut de mult numărul cifrelor, dar fiecare intervenție a fost în jur de 10.000 de euro.

„Nu avem un calcul pentru tot ce înseamnă să facem tratamentele lui Leon pentru că sunt zilnice, sunt recuperări, sunt medicamentații și așa mai departe. Nu avem o sumă exactă dar cert este că operația în sine cu recuperarea de după, e vorba de trei luni de recuperare de după operație, cu drumul, cu cazarea, cu tot ce ține de asta, ajunge în jur de 10.000 de euro de fiecare dată!”, a spus Kamara pentru Click.ro.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro