Internetul a numit trăsături de caracter precum gramatica proastă și nu consumul de cafea drept semnale roșii (ați văzut meme-urile).
Dar lăsând glumele deoparte, există câteva semnale roșii legitime (mult mai valide). Care chiar nu ar trebui ignorate. Sigur, menținerea oricărei relații necesită compromis sau sacrificiu, dar niciodată nu ar trebui să renunți la dorințele și nevoile tale sau să-ți pui fericirea la distanță. Și când suntem proaspăt îndrăgostiți, semnalele roșii ale relațiilor pot fi notoriu de ușor de ratat sau ignorat. Deș sunt de obicei clare ca o zi după fapte.
Dragoste bombardată
Unul dintre cele mai mari semnale roșii de relație pe care le vede în aceste zile este „bomba de dragoste”. Care este momentul în care partenerul tău devine foarte investit de la început. O formă de manipulare, atacatorul de dragoste va vorbi totul despre viitorul tău, te va umple cu afecțiune și declarații grandioase de dragoste și te va face să te îndrăgostești de ele.
Doar pentru a te îndepărta și a te lăsa cu inima zdrobită. Bombardarea amoroasă este cea mai frecventă în rândul narcisiştilor şi merge mână în mână cu alte trăsături toxice ale relaţiei. Inclusiv abuzul cu gaz şi abuzul emoţional, deci consideră-l pe acesta un dealbreaker.
O obsesie pentru rețelele sociale
În timp ce media și platformele sociale au devenit puternic inundate în viața noastră de zi cu zi, fii atent dacă cineva este puțin prea interesat de profilul său și de urmărire. 74% dintre utilizatorii Hinge văd acest lucru ca un steag roșu. Deoarece poate face aluzie la faptul că persoana este nesigură sau absorbită de sine.
Lipsa de comunicare
Știm cu toții că comunicarea este un pilon cheie în orice relație. Dacă partenerul tău pare absent sau că nu te ascultă în timp ce vorbești sau nu răspunde la mesajele sau mesajele tale. Acesta este un semn că este deconectat sau distras. Pasul unu: Aveți o conversație pentru a vedea dacă diferitele stiluri de comunicare pot fi rezolvate cu puțină răbdare și înțelegere.
Comportament controlant sau gelos
Unii cu gelozie ici și colo pot fi inofensivi și este destul de comun într-o relație! Dar dacă partenerul tău începe să devină posesiv sau să controleze planurile tale. Ceea ce porți, cu cine petreci timp sau te izolează de prieteni și familie, acesta poate fi un semn grav de abuz emoțional în continuare.
Relații proaste cu prietenii sau familia
Lipsa relațiilor familiale sau vorbirea prost despre prieteni și familie poate fi un motiv de îngrijorare. Mai ales dacă aceste lucruri sunt importante pentru tine. Acordă-le mai întâi beneficiul îndoielii și să-l întrebe pe partenerul tău de ce este așa, înainte de a considera că este un deal-breaker.
Poate că educația lor le-a făcut dificil să fie aproape de familia lor. Dar au muncit din greu pentru a cultiva o „familie aleasă” puternică în grupul lor de prieteni.